Kane en Di-Rect op nieuw strandfestival

Nederland is een nieuw festival rijker. Op zaterdag 5 juni vindt het Royal Beach Concert plaats op het strand van Scheveningen. Met 100 duizend bezoekers is het meteen één van de grotere openluchtconcerten van Europa. Op het affiche prijken nu al de namen van Kane, Di-Rect en Bon Jovi. Enorm mainstream popmuziek met een iets scherp randje dus, waar je wel van moet houden.

Het Royal Beach Concert concurreert met Concert at Sea in Renesse en het Zand Festival in Almere. De kaartverkoop begint zaterdag.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kane en Di-Rect op nieuw strandfestival

  1. Vincent

    Nou… ‘concurreren’… Prijstechnisch in ieder geval niet. Voor 50 euro zit je twee dagen op Concert At SEA, voor nog geen 30 op ZAND.

    De term ‘royal’ in Royal Beach Concert slaat vast op de prijs. De kaarten in het voorste vak kosten 190(!) euro. Voor dat geld heb je ook drie dagen Pinkpop, inclusief voedsel als je het een beetje rustig doet (140 euro ticket) en een veel diversere line-up. Paar tientjes extra neerleggen en je hebt 4 dagen Rock Werchter…

    Doe je in Scheveningen een paar stapjes terug zijn de tickets alsnog 125 euro… Daarna komen er een zooi vakken voor leden van de Bankgiro Loterij (die voor 62,50 naar binnen mogen) en daar nog achter een vak à 55 euro per kaartje voor mensen die een kleinere beurs hebben. Goed, er gaan veel kaarten gratis weggegeven worden (word lid van de Bankgiro loterij en je mag voor nop naar binnen) maar of daar die 100.000 mensen echt vandaan gaan komen?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Rookgordijn rond Royal Beach Concert | Nlpop

  3. Hoi

    Hallo

    weet iemand of dat strandfeest op 5 juni 16 of 18+ is?
    mijn ouders hebben namelijk kaartjes gewonnen
    maar ik mag heen..

    gr

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>