Rookgordijn rond Royal Beach Concert

Als het goed is, vindt op 5 juni het eerste Royal Beach Concert plaats met Bon Jovi als headliner. Als het goed. De collega’s van Muziek.nl stuitten namelijk op heel wat losse schroeven rondom de organisatie. Ten eerste zou de komst van Bon Jovi niet bevestigd zijn. Verder zijn de vergunningen niet rond en wordt de voorverkoop telkens naar achteren geschoven. Volgens Muziek.nl zal het ook een zware dobber worden om de beoogde 70 tot 100 duizend bezoekers te trekken.

Bon Jovi wist zijn laatste vijf concerten in Nederland namelijk niet uit te verkopen. Nu de ticketprijs tussen 55, 125 of 195 euro bedragen, is het niet aannemelijk dat er nu opeens een run op de kaarten ontstaat. Ook niet door de twee andere bevestigde acts, Kane en Di-Rect. Die spelen elk vrij frequent in Nederland, je hoeft dus niet speciaal een kaartje te kopen voor het Royal Beach Concert.

Het hele verhaal check je hier.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Rookgordijn rond Royal Beach Concert

  1. Vincent

    Het hele verhaal op Muziek.nl speelt al weken en is een prima opsomming van hetgeen er op diverse fora ook al sinds de afgelaste voorverkoop van 31 januari steeds geroepen wordt.

    Overigens, dat meldt dit stuk niet, het schijnt dat tussen de 60 en 70% van de kaarten voor partner BankGiro Loterij zou moeten zijn. Dat zijn (uitgaande van ergens tussen de beoogde 70.000 en 100.000 bezoekers) toch gemiddeld 50.000 tickets. Ik geeft het ze te doen…

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Voor die prijs kan je beter naar rock werchter gaan!
    4 dagen internationale artiesten (pink, green day, faithless, rammstein, muse e.d.) voor 188 euro……

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>