Hit of shit: zZz – Running with the Beast (video)

Running with the Beast heet het nieuwe album van sleazerockers zZz. Het album heeft een intrigerend hoesje met blauwe, rode en paarse vegen. In de videoclip bij de titelsong zien we hoe dat zo tot stand is gekomen. Twee kemphanen hebben nogal mot met elkaar, en bekladden zo de albumhoes van zZz. Kunstzinnig videoclipje van een net zo kunstzinnige band.

De vorige videoclip was trouwens ook al zo’n kunstwerkje. Grip, die video met de trampoline en een zittende (maar eigenlijk liggende) Björn en Daan. Die video heeft vele prijzen gewonnen en is zelfs nog hergebruikt in de reclame van een automerk.

Eerder op NLpop hing ik al de vlag uit voor dit album. Wat een briljante en spannende plaat is het geworden. En dan is Running with the Beast nog niet eens het sterkste nummer op dit album! Een band als deze kun je niet genoeg roemen.

Dus bekijk die videoclip! (Indien verwijderd: check ‘m bij 3VOOR12)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: zZz – Running with the Beast (video)

  1. Willem

    Deze clip is de bom!!
    Fokking master!!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Hit of shit: C-Mon & Kypski - Wildfire | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>