Hit of shit: C-Mon & Kypski – Wildfire

Vorige week is de nieuwe videoclip van zZz van YouTube verwijderd. En dat was toch nauwelijks een controversiële video te noemen. Nee, dan Wildfire van C-Mon & Kypski. Ik heb dit jaar geen schokkender video bekeken dan deze. Ze zien er zo schattig uit, die twee jochies die als hoofdpersonen dienen. Maar ondertussen.

De twee boys hebben niet heel veel om handen en vervelen zich stierlijk. Eerst zitten ze wat te rommelen in een schuurtje. Maar als een sportwedstrijd op televisie niet zo verloopt als zij willen, moet de televisie er aan geloven: eerst kapotgeramd, vervolgens afgefikt. Daarna gaat het van kwaad tot erger: een kakkerlak, een kip, een stel autobanden…

En dan is er nog dat buurmeisje dat telkens zo nieuwsgierig toekeek. Met haar witte gewaad, blonde krullen en blauwe ogen is het bijna een engeltje. Maar engeltjes kunnen ook fikken….

Wildfire stond al op het album Where the Wild Things Are, maar komt ook weer voor op het nieuwe The Rock Compilation, een samenwerking met zZz en Andy Tielman. Hoe lang zal het duren voordat Wildfire ook van YouTube is gehaald?

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>