Rubriek: Dance

Sharon Doorson x Rochelle ft Rollàn – Come To Me

Nieuw NL popseizoen afgetrapt met hele vette samenwerking De vakanties lopen ten einde dus we kunnen eindelijk weer nieuwe popreleases verwachten die niet enkel een poging zijn een afgezaagd zomerhitje te scoren. En dit nieuwe seizoen wordt afgetrapt met een hele vette samenwerking!

Lees verder...

Gratis download: Firebeatz x Lucas & Steve

Show Me Your Love • Dj-duo’s geven nieuw nummer weg aan fans Producer- en dj-duo Lucas & Steve scoort momenteel een dikke zomerhit in de charts met Up Till Dawn (On The Move). Samen met de mannen van Firebeatz uit Tilburg geven ze nu hun nieuwste release gratis weg.

Lees verder...

Stembussen open voor DJ Mag Top 100 van 2017

#Top100DJs • Wint Garrix voor tweede jaar op rij? • Wie halen top 10? Tot woensdag 13 september kan je stemmen voor de DJ Mag Top 100 van 2017. De jaarlijkse poll voor populairste dj van de wereld wordt dit jaar voor de 21e keer georganiseerd. Grote vraag is natuurlijk: wint er weer een Nederlander?

Lees verder...

Hit of Shit: Bakermat ft Kiesza – Don’t Want You Back

Lekker fris, opgewekt zomernummer met Canadese singer-songwriter De Nederlandse dj en producer Bakermat (Lodewijk Fluttert) heeft wereldwijd succes, en een aantal grote hits op zijn naam staan. Toch komen we hem niet zo vaak tegen in de beruchte lijstjes van populaire Nederlandse dj’s.

Lees verder...

Tjindjara ft F1rstman – Angel On The Streets

Hit of Shit? • Zomerse pop-single geproduceerd door Project Money De single Angel On The Streets is geschreven door Daniel Gibson, die eerder meewerkte aan de zomerhit Summer On You van Sam Feldt, Lucas & Steve en Wulf, en ook produceerde voor acts als Within Temptation en Leonie Meijer.

Lees verder...