Rubriek: Buitenland

Fource voor Nederland naar Junior Eurovisie 2017

#JESC • Nieuwe, piepjonge boyband samengesteld in voorronde De boyband Fource heeft afgelopen weekend het nationale Junior Songfestival 2017 gewonnen. De vier jongens vertegenwoordigen Nederland op 26 november op het grote Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië.

Lees verder...

Gerucht: Berget Lewis dit najaar in Britse X-Factor

Woordvoerder: geen commentaar • Door eerste selectie gekomen? De Nederlandse soulzangeres Berget Lewis doet komend najaar mee aan de Britse versie van de talentenjacht X-Factor. Dat meldt althans MJSBigBlog op basis van leaks door publieksleden die bij de opnames aanwezig waren.

Lees verder...

Shaun Reynolds & Esmee Denters – Get Home

Hit of Shit? • Traditionele R&B-pop in hedendaagse productie Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er nieuwe muziek van Esmee Denters. Samen met de Britse singer-songwriter en producer Shaun Reynolds heeft ze twee nieuwe liedjes onthuld, waaronder hun single Get Home.

Lees verder...

Nieuw: Armin van Buuren & Garibay – I Need You

Ft. Olaf Blackwood • Hit of Shit? • Armin werkt met Lady Gaga-producer Het muziekjaar 2017 gaat voorspoedig van start met de nummer 1 van Ronnie Flex, prominente releases en interessante aankondigingen. Ook top-dj Armin van Buuren doet een duit in het zakje met zijn nieuwe single.

Lees verder...

MTV EMA 2016: Alle winnaars en terugblik (video)

#MTVEMA • Bieber opnieuw grote winnaar • Ook Garrix maakt ‘t waar Zondagavond zijn tijdens MTV EMA 2016 in Rotterdam de jaarlijkse awards van jongerenzender MTV uitgereikt! Net als vorig jaar won Justin Bieber de meeste prijzen. En er was ook weer Nederlands succes op deze 22e editie!

Lees verder...

MTV EMA 2016: Vanavond live vanuit Rotterdam

#MTVEMA • Optredens van Bruno Mars, Green Day, Lukas Graham Update klik: MTV EMA 2016: Alle winnaars en terugblik (video) Vanavond live vanuit Ahoy! Rotterdam MTV EMA 2016! De Red Carpet Show begint om 20.00 uur en de awardshow begint om 21.00 uur op MTV.

Lees verder...

MTV EMA 2016: Alle genomineerden op een rijtje

#MTVEMA • Bieber en Beyoncé meest genomineerd • Garrix NL-trots Voor de derde keer in de historie van MTV EMA vindt het muziekspektakel plaats in Nederland, en vanavond is het zover! De informatie over livestreams, extra beelden en headliners in het volgende blog. Eerst de genomineerden!

Lees verder...

MTV EMA Best Dutch Act 2016 naar Broederliefde

#MTVEMA • MTV Music Week van start met tientallen muziekevents Zondag vindt in Ahoy! Rotterdam de grote liveshow van MTV EMA 2016 plaats, en het kan dit jaar niet op voor de mannen van Broederliefde. Op de officiële MTV Music Week Opening Party wonnen zij de prijs voor Best Dutch Act!

Lees verder...

HOE? Kaarten voor MTV EMA 2016 in Rotterdam

#MTVEMA • Tickets voor show op twee manieren te bemachtigen Op zondag 6 november vindt in Rotterdam MTV EMA 2016 plaats. Je kan via de MTV-website stemmen op de genomineerden, maar nu het muziekspektakel weer naar Nederland komt is het ook de grote vraag: hoe krijg je kaartjes??

Lees verder...

Speculaties Amerikaanse platendeal Ben Heights

Hit of Shit: Forever • Indrukwekkende singer-songwriter uit Limburg Singer-songwriter Ben Heights (Ben van Bergen uit Limburg) maakt een erg sterke indruk met de single Forever van zijn komende tweede EP. Er wordt zelfs al gespeculeerd over een mogelijke internationale platendeal.

Lees verder...