Rubriek: Buitenland

Nieuw: Armin van Buuren & Garibay – I Need You

Ft. Olaf Blackwood • Hit of Shit? • Armin werkt met Lady Gaga-producer Het muziekjaar 2017 gaat voorspoedig van start met de nummer 1 van Ronnie Flex, prominente releases en interessante aankondigingen. Ook top-dj Armin van Buuren doet een duit in het zakje met zijn nieuwe single.

Lees verder...

MTV EMA 2016: Alle winnaars en terugblik (video)

#MTVEMA • Bieber opnieuw grote winnaar • Ook Garrix maakt ‘t waar Zondagavond zijn tijdens MTV EMA 2016 in Rotterdam de jaarlijkse awards van jongerenzender MTV uitgereikt! Net als vorig jaar won Justin Bieber de meeste prijzen. En er was ook weer Nederlands succes op deze 22e editie!

Lees verder...

MTV EMA 2016: Vanavond live vanuit Rotterdam

#MTVEMA • Optredens van Bruno Mars, Green Day, Lukas Graham Update klik: MTV EMA 2016: Alle winnaars en terugblik (video) Vanavond live vanuit Ahoy! Rotterdam MTV EMA 2016! De Red Carpet Show begint om 20.00 uur en de awardshow begint om 21.00 uur op MTV.

Lees verder...

MTV EMA 2016: Alle genomineerden op een rijtje

#MTVEMA • Bieber en Beyoncé meest genomineerd • Garrix NL-trots Voor de derde keer in de historie van MTV EMA vindt het muziekspektakel plaats in Nederland, en vanavond is het zover! De informatie over livestreams, extra beelden en headliners in het volgende blog. Eerst de genomineerden!

Lees verder...

MTV EMA Best Dutch Act 2016 naar Broederliefde

#MTVEMA • MTV Music Week van start met tientallen muziekevents Zondag vindt in Ahoy! Rotterdam de grote liveshow van MTV EMA 2016 plaats, en het kan dit jaar niet op voor de mannen van Broederliefde. Op de officiële MTV Music Week Opening Party wonnen zij de prijs voor Best Dutch Act!

Lees verder...

HOE? Kaarten voor MTV EMA 2016 in Rotterdam

#MTVEMA • Tickets voor show op twee manieren te bemachtigen Op zondag 6 november vindt in Rotterdam MTV EMA 2016 plaats. Je kan via de MTV-website stemmen op de genomineerden, maar nu het muziekspektakel weer naar Nederland komt is het ook de grote vraag: hoe krijg je kaartjes??

Lees verder...

Speculaties Amerikaanse platendeal Ben Heights

Hit of Shit: Forever • Indrukwekkende singer-songwriter uit Limburg Singer-songwriter Ben Heights (Ben van Bergen uit Limburg) maakt een erg sterke indruk met de single Forever van zijn komende tweede EP. Er wordt zelfs al gespeculeerd over een mogelijke internationale platendeal.

Lees verder...

Muziekwereld in shock en rouw na dood Prince

‘Griep’ wordt pop-icoon fataal • Madonna: ‘Hij veranderde de wereld’ Na David Bowie in januari verliezen we dit jaar opnieuw een muziekgrootheid. Gossip-site TMZ onthulde donderdag dat Prince op 57-jarige leeftijd is overleden. Het trieste nieuws werd even later bevestigd door familieleden en zijn publicist.

Lees verder...

Hind wijst uitnodigingen The Voice of Holland af

Voormalig Idols-halvefinalist gaat album maken in Verenigde Staten Hind is herhaaldelijk gevraagd mee te doen aan The Voice of Holland maar daar heeft de zangeres geen trek in. Dat zei de ex-Idol en 2008-Songfestivaldeelnemer in het programma Goeiemorgen Lex op 100% NL. Ze heeft hele andere plannen.

Lees verder...

Popcoalitie: 4 miljoen voor buitenlandse doorbraken

Maar wat moet je doen als je nog geen ingang hebt via organisaties? ‘Pop, dance en urban zijn een belangrijke industrie geworden met bands, acts en dj’s die de wereld over vliegen’, zo schrijft minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Jet Bussemaker in een persbericht. Zij trekt daarom direct 190.000 euro uit om het initiatief

Lees verder...