Terugkijken: Kensington over Arena-concert 2018

#dwdd • Grootste soloshow tot nu toe, met o.a. U2 als voorbeeld

De grootste band van Nederland Kensington doet op zaterdag 18 juli 2018 een concert in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Dat werd dinsdag bekend, en door de bandleden ’s avonds bevestigd in De Wereld Draait Door.

Kensington doet dit jaar vijf shows de Ziggo Dome, en stond in totaal al tien keer in die venue. De Arena volgend jaar wordt het grootste solo-optreden ooit voor Kensington. De band speelde al weleens in het stadion als feature act tijdens een show van dj en producer Armin van Buuren.

De mannen van Kensington laten zich voor grote shows inspireren door onder meer Metallica en U2. ‘De laatste tijd verdiepen we ons weer in andere bands. Een band als U2 kan een stuk verder gaan met de productie, maar wij willen daar zo dicht mogelijk bij in de buurt komen’, aldus Casper Starreveld.

De kaartverkoop start woensdag 13 september via kensingtonarena.nl

Video: interview DWDD

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>