Hit of Shit: Do – Sterker Dan Alleen (video)

Speciale singlerelease Europees Kampioenschap Hockey 2017

In februari kwam onder de titel Momentum het eerste Nederlandstalige album van Do van Hulst uit. De plaat piekte op de 30ste positie in de Album Top 100 en stond drie weken in die chart. De bijbehorende single deed weinig.

Toch zou het overdreven zijn om te zeggen dat het Nederlandstalige project van Do geflopt zou zijn. Drie weken in de hitlijst is immers beter dan nul. Het is een album voor fans en liefhebbers, en Do sprankelt in dit genre.

Niet gek dus dat hockeybond KNHB de zangeres gevraagd heeft om een speciaal lied voor het EK Hockey (18 tot en met 27 augustus in Amsterdam) te zingen. Een winnaarslied over doorzettingsvermogen en samenwerking.

Do - Sterker Dan Alleen

Loading ... Loading ...

Videoclip: Sterker Dan Alleen

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Do – Sterker Dan Alleen (video)

  1. C'mon

    Ze heeft echt zo’n perfecte mainstream radio stem. Het zal niet gebeuren, maar ik hoop dat dit onverwacht een grote hit wordt. Het klinkt als iets wat je op de radio hoort, haar engelen stem is gewoon zo mooi! Ik gun het haar zo!

      /   Reply  / 
  2. Barry

    Dance en Nederlands gaan niet samen. Leuk initiatief hoor, en het zal zodra het EK gestart is wel wat meer gedownload gaan worden, maar ik verwacht ook inderdaad geen hit. Zo jammer, want Do is een fantastische zangeres! Engels staat haar beter

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>