Hit of Shit: Waylon – Our Song (video)

Motown-achtige retro funk-pop met wat showtune-achtig glittergedoe

De nieuwe single van Waylon getiteld Our Song, van zijn nieuwe album Seeds, is al een paar weken uit. Donderdag is eindelijk de videoclip gelanceerd.

Het is een soort Motown-achtige retro funk-pop. Het swingt goed. De productie is lekker. Maar toch, ik weet niet, het nummer heeft iets anoniems of zo.

Waylon is uiteraard een geweldige vocalist en performer. Hij kan alle genres zingen. Maar dit showtune-glittergedoe raakt mij niet. Ik zag een liveoptreden in RTL Late Night dat er wat triestig uitzag. Met dat dansende publiek. Alsof hij op een cruiseschip stond. Misschien is dat ook de bedoeling?

Het album Seeds kwam drie weken geleden binnen op een mooie zevende plek in de Album Top 100. Daarna zakt ‘ie, en vorige week stond Seeds op plek 22. De single Our Song staat in iTunes nu op een virtuele 123e plaats.

Waylon - Our Song

Loading ... Loading ...

Videoclip: Our Song

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Waylon – Our Song (video)

  1. Sandy

    Ik vind het nummer niet bij Waylon passen maar het swingt wel.

      /   Reply  / 
  2. Msr

    Fantastic song with soul and with worldwide hit potential….. however video should have shown completely different visuals. Advise: record a different video with more colours, people who celebrate, party and enjoy life and you will see a complete different take up at youtube.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>