Rubriek: Urban

Ronnie Flex werkt met Anouk aan nieuwe muziek

Nieuwe tour met voor het eerst live band begint volgende week Popidool Ronnie Flex begint 2017 uitstekend met een nummer 1-notering voor zijn single Energie en hij heeft nog veel meer goede plannen voor dit jaar.

Lees verder...

Jan Smit met Broederliefde op 1 in iTunes-chart

Hit of Shit? • #KomDichterbijMe • Ook jubileumalbum gelanceerd Jan Smit viert dit jaar zijn 20-jarig artiestenjubileum en dat gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Zijn nieuwe single Kom Dichterbij Me is een collaboratie met Broederliefde; een van de heetste Nederlandse acts van dit moment!

Lees verder...

Hit of Shit: Ali B ft Kenny B & Brace – Let’s Go

Lekker zwoel zomers Nederpop-lied met Santana-achtig gitaartje Het is wellicht aan de late kant om een zomerhit voor 2016 te lanceren, maar als ‘ie echt goed is dan kan het eind juli nog nét. Zoals de nieuwe single van Major Lazer met Bieber & MØ (nu op 1 in iTunes) en ook de nieuwe van

Lees verder...

Kijken: Top Notch-docu over Nederlandse hiphop

Platenlabel Top Notch lanceert vijfdelige documentaire • 48 minuten Spraakwater is een documentaire in vijf delen over de Nederlandse hiphop van toen en nu. Documentairemaker Patrick Jansen spreekt met onder meer Big2 van The Opposites, Rico & Sticks van Opgezwolle, Cho en Ares.

Lees verder...

Speculaties Amerikaanse platendeal Ben Heights

Hit of Shit: Forever • Indrukwekkende singer-songwriter uit Limburg Singer-songwriter Ben Heights (Ben van Bergen uit Limburg) maakt een erg sterke indruk met de single Forever van zijn komende tweede EP. Er wordt zelfs al gespeculeerd over een mogelijke internationale platendeal.

Lees verder...

Hit of Shit: Mr. Polska & Teske – Samen (video)

Teske is een YouTube-ster die zich wél creatief ontwikkelt als artiest Eén van de beste cross-over hiphoppers van Nederland is Mr. Polska. Vorig jaar bracht hij het geweldige Discodochter uit met een feature van Frans Duijts. Daar was ik lyrisch over, en ik vind dat nog steeds een briljante collaboratie.

Lees verder...