Rubriek: Urban

SFB met 77 Nachten binnen op 1 in Album Top 100

Platenlabel TopNotch doet deze zomer goede zaken in hitlijsten Eerst stond Lil Kleine vijf weken op 1 in de Album Top 100 met Alleen, vorige week was het zijn gabber Ronnie Flex met Rémi, en deze week is het de beurt aan rapformatie SFB (Strictly Family Business) met 77 Nachten.

Lees verder...

Shaun Reynolds & Esmee Denters – Get Home

Hit of Shit? • Traditionele R&B-pop in hedendaagse productie Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er nieuwe muziek van Esmee Denters. Samen met de Britse singer-songwriter en producer Shaun Reynolds heeft ze twee nieuwe liedjes onthuld, waaronder hun single Get Home.

Lees verder...

Hit of Shit: SBMG ft Lil Kleine & Stijco – 4x Duurder

Kortstondige piek na singlerelease of de nieuwe Drank & Drugs? Er gaat bijna geen week voorbij of er komt een nieuwe TopNotch-release hoog binnen in de Single Top 100. Afgelopen week was dat 4x Duurder van rapduo SBMG (Sawtu Boys Money Gang), met Lil Kleine en DJ Stijco.

Lees verder...

Line-up main stage Dutch Valley 2017 compleet

Veel urban, hiphop en levenslied op hoofdpodium • (Nog) geen rock Nielson, Typhoon en The Partysquad zijn maandag als laatste toegevoegd aan het programma voor het hoofdpodium van Dutch Valley 2017. Daarmee komt het totaal aantal acts dat op de main stage speelt op 19. Een record.

Lees verder...

Tjindjara ft F1rstman – Angel On The Streets

Hit of Shit? • Zomerse pop-single geproduceerd door Project Money De single Angel On The Streets is geschreven door Daniel Gibson, die eerder meewerkte aan de zomerhit Summer On You van Sam Feldt, Lucas & Steve en Wulf, en ook produceerde voor acts als Within Temptation en Leonie Meijer.

Lees verder...

Je kan nu stemmen voor de 3FM Awards 2017

#3FMAwards • Muziekfestival van 8,5 uur met hele vette line-up Op Tweede Paasdag, maandag 17 april, worden de 3FM Awards 2017 uitgereikt! Dit gebeurt weer tijdens een festival in het Utrechtse TivoliVredenburg.

Lees verder...

Dit zijn alle winnaars van Edison Pop 2017

#EdisonPop • Broederliefde beste album, Garrix beste song Ik ben momenteel geveld door de griep maar toch even een update want maandag werden de Edison Pop-prijzen over het afgelopen jaar uitgereikt!

Lees verder...

Hit of Shit: Ali B ft Nielson – Glimp Van De Duivel

Na veelbesproken Dat Is Money nu een meer mainstream liefdesliedje Na wat ophef over een woordspeling in het nummer Dat Is Money, heeft Ali B een volgende single getrokken van zijn nieuwe album Een Klein Beetje Geluk. Deze in samenwerking met de Nederlandstalige popster Nielson.

Lees verder...

Ronnie Flex werkt met Anouk aan nieuwe muziek

Nieuwe tour met voor het eerst live band begint volgende week Popidool Ronnie Flex begint 2017 uitstekend met een nummer 1-notering voor zijn single Energie en hij heeft nog veel meer goede plannen voor dit jaar.

Lees verder...