Rubriek: Hit of Shit

Hit of Shit: Sumera – Animal (video)

Vette electro-pop single gelanceerd op het label van Don Diablo Eindelijk heeft singer-songwriter Sumera een nieuwe single uit, en wat voor eentje! Een heerlijke electro-pop track in de haunting stijl van Wolf waarmee ze twee jaar geleden overtuigend de titel NLpop-belofte binnensleepte.

Lees verder...

Hit of Shit: Shary-An – More Than a Million

Op 3 maart nieuw album en tour • Shary-An is creatieve doorzetter Er is geregeld discussie over voormalig deelnemers aan tv-talentenshows. Levert het nou wat op? Als we kijken naar talenten die blijvend actief zijn in de muziek dan blijkt dat zij net zo hard moeten werken als andere artiesten.

Lees verder...

Hit of Shit: Ali B ft Nielson – Glimp Van De Duivel

Na veelbesproken Dat Is Money nu een meer mainstream liefdesliedje Na wat ophef over een woordspeling in het nummer Dat Is Money, heeft Ali B een volgende single getrokken van zijn nieuwe album Een Klein Beetje Geluk. Deze in samenwerking met de Nederlandstalige popster Nielson.

Lees verder...

Nieuw: Armin van Buuren & Garibay – I Need You

Ft. Olaf Blackwood • Hit of Shit? • Armin werkt met Lady Gaga-producer Het muziekjaar 2017 gaat voorspoedig van start met de nummer 1 van Ronnie Flex, prominente releases en interessante aankondigingen. Ook top-dj Armin van Buuren doet een duit in het zakje met zijn nieuwe single.

Lees verder...

Hit of Shit: Waylon – Our Song (video)

Motown-achtige retro funk-pop met wat showtune-achtig glittergedoe De nieuwe single van Waylon getiteld Our Song, van zijn nieuwe album Seeds, is al een paar weken uit. Donderdag is eindelijk de videoclip gelanceerd.

Lees verder...

Check Serious Request themalied Lucas Hamming

#SR16 • Hit of Shit • Een waardige opvolger van reeks sterke songs Het themalied voor Serious Request 2016 is gemaakt door Lucas Hamming. De single is tegelijk uitgeroepen tot 3FM Megahit voor de komende week. De opbrengst van de single komt ten goede aan het doel van dit jaar.

Lees verder...

Guus Meeuwis & Diggy Dex op 1 met Tabee

Hit of Shit? • Tranentrekkerige kitsch past in rijke Nederpoptraditie Muziek kan troost bieden maar ook het leed er nog eens extra inwrijven. Tussen die twee gedachten hink ik, als ik Tabee van Guus Meeuwis en Diggy Dex hoor. Is zo’n overdaad aan sentiment eigenlijk nog wel te pruimen?

Lees verder...

Hit of Shit: TP4Y – Lovecation (video)

Tikje receptmatig maar wel erg lekker, met name door de productie Terwijl de winter aanstaande is en we vannacht de koudste novembernacht in een eeuw beleefden, heeft meidengroep TP4Y een opvallend zomerse single uit.

Lees verder...

Hit of Shit: Nina June – Watched It All Come Down

Nina doet tekst, muziek, productie en mix ‘gewoon’ allemaal zelf Singer-songwriter Nina June timmert al een paar jaar aan de weg, maar van een mainstream doorbraak – in termen van charts – is het helaas nog niet echt gekomen. Zou daar nu eindelijk verandering in kunnen komen?

Lees verder...