Rubriek: Hit of Shit

Sharon Doorson x Rochelle ft Rollàn – Come To Me

Nieuw NL popseizoen afgetrapt met hele vette samenwerking De vakanties lopen ten einde dus we kunnen eindelijk weer nieuwe popreleases verwachten die niet enkel een poging zijn een afgezaagd zomerhitje te scoren. En dit nieuwe seizoen wordt afgetrapt met een hele vette samenwerking!

Lees verder...

Hit of Shit: Do – Sterker Dan Alleen (video)

Speciale singlerelease Europees Kampioenschap Hockey 2017 In februari kwam onder de titel Momentum het eerste Nederlandstalige album van Do van Hulst uit. De plaat piekte op de 30ste positie in de Album Top 100 en stond drie weken in die chart. De bijbehorende single deed weinig.

Lees verder...

Hit of Shit: Eva Simons – Guaya (video)

Voor Nederlandse popstandaarden erg goed, al is het wat messy Lekker geproduceerde random mess. Zo zou je de nieuwe van Eva Simons kunnen omschrijven. Guaya klinkt heel vet, maar toch ook een beetje rommelig. Voor Nederlandse popstandaarden sowieso erg goed, maar kan Eva hiermee het eerdere internationale solosucces van Policeman evenaren?

Lees verder...

Hit of Shit: Leonie Meijer – Young (video)

Eigen platenlabel, nieuwe single en gevulde agenda incl. tour De nieuwe single van singer-songwriter Leonie Meijer is de eerste release op haar eigen platenlabel. En in september start haar derde theatertour ‘Hier’.

Lees verder...

Hit of Shit: Bakermat ft Kiesza – Don’t Want You Back

Lekker fris, opgewekt zomernummer met Canadese singer-songwriter De Nederlandse dj en producer Bakermat (Lodewijk Fluttert) heeft wereldwijd succes, en een aantal grote hits op zijn naam staan. Toch komen we hem niet zo vaak tegen in de beruchte lijstjes van populaire Nederlandse dj’s.

Lees verder...

Hit of Shit: Vinchenzo – Daily (video)

Prettig niks-aan-de-hand-liedje met veel popreferenties in de tekst Als stemmenmagneet was Vinchenzo een van de verrassingen in het vorige seizoen van talentenshow The Voice of Holland. Hij heeft nu een nieuwe single!

Lees verder...

Hit of Shit: Nigel Sean – Belle (video)

Deense nummer 1-hit bewerkt tot Nederlandstalige zomersingle De 25-jarige Nigel Sean staat al vanaf jonge leeftijd op het podium. Zo speelde hij als achtjarige de rol van Simba in de musical The Lion King, en bereikte hij de finale van het Junior Songfestival. Na de middelbare school studeerde hij aan de Herman Brood Academie en

Lees verder...

Hit of Shit: Nick & Simon – Welkom (video)

Zoete ballad over vaderschap maakt veel emoties los bij fans Het zangduo Nick en Simon tekende twee maanden geleden bij Warner Music. Met dit platencontract op zak werd voor dit jaar een nieuw album (22 september) en een tournee (vanaf 11 oktober) aangekondigd. De eerste single is er nu!

Lees verder...

Hit of Shit: 4U – Royal (video)

Fijne beat en productie met behoorlijk afgezaagde tekst en melodie In oktober won boyband 4U de talentenshow The Next Boy/Girl Band en los van een 538 Alarmschijf met hun finalesingle hoorden we daarna weinig meer van Toon, Luca, Jaimy en Tiago. Tot nu dan, want er is een nieuwe single.

Lees verder...