Rubriek: Hit of Shit

Hit of Shit: Bakermat ft Kiesza – Don’t Want You Back

Lekker fris, opgewekt zomernummer met Canadese singer-songwriter De Nederlandse dj en producer Bakermat (Lodewijk Fluttert) heeft wereldwijd succes, en een aantal grote hits op zijn naam staan. Toch komen we hem niet zo vaak tegen in de beruchte lijstjes van populaire Nederlandse dj’s.

Lees verder...

Hit of Shit: Vinchenzo – Daily (video)

Prettig niks-aan-de-hand-liedje met veel popreferenties in de tekst Als stemmenmagneet was Vinchenzo een van de verrassingen in het vorige seizoen van talentenshow The Voice of Holland. Hij heeft nu een nieuwe single!

Lees verder...

Hit of Shit: Nigel Sean – Belle (video)

Deense nummer 1-hit bewerkt tot Nederlandstalige zomersingle De 25-jarige Nigel Sean staat al vanaf jonge leeftijd op het podium. Zo speelde hij als achtjarige de rol van Simba in de musical The Lion King, en bereikte hij de finale van het Junior Songfestival. Na de middelbare school studeerde hij aan de Herman Brood Academie en

Lees verder...

Hit of Shit: Nick & Simon – Welkom (video)

Zoete ballad over vaderschap maakt veel emoties los bij fans Het zangduo Nick en Simon tekende twee maanden geleden bij Warner Music. Met dit platencontract op zak werd voor dit jaar een nieuw album (22 september) en een tournee (vanaf 11 oktober) aangekondigd. De eerste single is er nu!

Lees verder...

Hit of Shit: 4U – Royal (video)

Fijne beat en productie met behoorlijk afgezaagde tekst en melodie In oktober won boyband 4U de talentenshow The Next Boy/Girl Band en los van een 538 Alarmschijf met hun finalesingle hoorden we daarna weinig meer van Toon, Luca, Jaimy en Tiago. Tot nu dan, want er is een nieuwe single.

Lees verder...

Beste Zangers: NL-talige Maan in top 10 iTunes

#BesteZangers • Publiekslieveling bevestigt kwaliteiten opnieuw In de eerste aflevering van Beste Zangers, vorige week, stond Maan centraal. De voormalig Voice-winnares had haar eigen gouden strotje dit seizoen dus nog niet opengetrokken. Daar kwam zaterdagavond verandering in, en hoe!

Lees verder...

Hit of Shit: Dotan – Bones (video)

Nieuwe tournee: Ierland, Engeland, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Polen, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, België en Nederland In het najaar, de hele maand oktober, gaat Dotan op tournee in Europa, en vrijdag lanceerde de singer-songwriter meteen een gloednieuwe single.

Lees verder...

Hit of Shit: Mr. Probz – Tears Gone Bad (video)

Wereldwijde première documentaire Against The Stream 19 mei De nieuwe single van Mr. Probz heeft een hele fijne, diepe vibe. Tears Gone Bad heeft soul en blues, meer dan een vluchtig hap-slik-weg-popriedeltje.

Lees verder...

Hit of Shit: André Hazes – Steeds Weer (video)

Frisse mix van pop en levenslied in aanloop naar albumrelease Op 19 mei komt zijn nieuwe album Wijzer uit, en op 14 oktober staat hij met een groot concert live in Ahoy Rotterdam. De eerste single is inmiddels uit. Het gaat dus weer bijzonder lekker met André Hazes (voorheen junior).

Lees verder...