Rubriek: Pop

Dj en producer Martin Garrix wint Popprijs 2016

#ESNS • Onwaarschijnlijk topjaar bekroond • Weer geen Kensington Niet rockband Kensington maar dj en producer Martin Garrix heeft zaterdag tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen de Popprijs 2016 gewonnen.

Lees verder...

O’G3NE wint Muziekmoment van het Jaar 2016

Optreden Beste Zangers bezorgt meiden nieuw break-out moment 2017 begint geweldig voor Lisa, Amy en Shelley van O’G3NE. De dames hebben de titel Muziekmoment van het Jaar 2016 gewonnen met hun vertolking van de Emeli Sandé song Clown. Ze zongen het vorig jaar in de Beste Zangers.

Lees verder...

Eerste namen Vrienden Van Amstel LIVE! 2017

#VVAL • Voorverkoop 20-jarige jubileumeditie 2018 begint vandaag Als we het over de Vrienden van Amstel LIVE! hebben dan is het altijd goed om eerst te melden dat de komende concertreeks al lang volledig uitverkocht is. Maandag werden de eerste namen uit de line-up voor dit jaar onthuld.

Lees verder...

Nieuw: Armin van Buuren & Garibay – I Need You

Ft. Olaf Blackwood • Hit of Shit? • Armin werkt met Lady Gaga-producer Het muziekjaar 2017 gaat voorspoedig van start met de nummer 1 van Ronnie Flex, prominente releases en interessante aankondigingen. Ook top-dj Armin van Buuren doet een duit in het zakje met zijn nieuwe single.

Lees verder...

Ronnie Flex werkt met Anouk aan nieuwe muziek

Nieuwe tour met voor het eerst live band begint volgende week Popidool Ronnie Flex begint 2017 uitstekend met een nummer 1-notering voor zijn single Energie en hij heeft nog veel meer goede plannen voor dit jaar.

Lees verder...

Finale genomineerden 100% NL Awards 2016

Optredens van o.a. O’G3NE, Nick & Simon, Diggy Dex en Sam Feldt Na een uitgebreide voorselectie en eerste stemronde zijn woensdag de finalisten voor de 100% NL Awards 2016 onthuld. Kensington, O’G3NE, Miss Montreal, Marco Borsato en Sam Feldt zijn allen tweemaal genomineerd.

Lees verder...

Oud & Nieuw: Single Top 100 jaaroverzicht 2016

Geen onvermijdelijke monsterhit van Nederlandse bodem dit jaar Het populairste liedje van 2016 in het jaaroverzicht van de Single Top 100 is One Dance van Drake (foto) met Wizkid & Kyla. In tegenstelling tot vorig jaar zien we dit jaar geen Nederlandse productie in de top 10 van de singles-jaarlijst.

Lees verder...

Oud & Nieuw: Album Top 100 jaaroverzicht 2016

Grote doorbraak Broederliefde kenmerkt Nederlandse muziek 2016 Net als vorig jaar staat 25 van Adele ook nu op de eerste plaats in de jaarlijst van de Album Top 100. Het aantal Nederlandse platen in de top 10 is gedaald.

Lees verder...

Winnaar NLpop-belofte voor 2017: Janieck

Veelbelovende Nederlandse acts volgens buitenlandse popfans Voor de vierde keer is hier de NLpop-belofte voor het nieuwe jaar. Ruim veertig buitenlandse muziekliefhebbers van over de hele wereld beoordeelden elke maand een nieuwe Nederlandse singlerelease. En de winnaar is dit jaar…

Lees verder...