Rubriek: Pop

Hit of Shit: Eva Simons – Guaya (video)

Voor Nederlandse popstandaarden erg goed, al is het wat messy Lekker geproduceerde random mess. Zo zou je de nieuwe van Eva Simons kunnen omschrijven. Guaya klinkt heel vet, maar toch ook een beetje rommelig. Voor Nederlandse popstandaarden sowieso erg goed, maar kan Eva hiermee het eerdere internationale solosucces van Policeman evenaren?

Lees verder...

SFB met 77 Nachten binnen op 1 in Album Top 100

Platenlabel TopNotch doet deze zomer goede zaken in hitlijsten Eerst stond Lil Kleine vijf weken op 1 in de Album Top 100 met Alleen, vorige week was het zijn gabber Ronnie Flex met Rémi, en deze week is het de beurt aan rapformatie SFB (Strictly Family Business) met 77 Nachten.

Lees verder...

Trijntje met Nederlandstalig album en theatertour

Met eigen hits en klassiekers van o.a. Hazes, Hermans, Van Veen Voor het eerst zal Trijntje Oosterhuis een compleet Nederlandstalig album lanceren. Eerder deze maand onthulde de zangeres al dat zij na de editie van volgend jaar uit gelegenheidsformatie Ladies of Soul stapt.

Lees verder...

Hit of Shit: Leonie Meijer – Young (video)

Eigen platenlabel, nieuwe single en gevulde agenda incl. tour De nieuwe single van singer-songwriter Leonie Meijer is de eerste release op haar eigen platenlabel. En in september start haar derde theatertour ‘Hier’.

Lees verder...

Hit of Shit: Bakermat ft Kiesza – Don’t Want You Back

Lekker fris, opgewekt zomernummer met Canadese singer-songwriter De Nederlandse dj en producer Bakermat (Lodewijk Fluttert) heeft wereldwijd succes, en een aantal grote hits op zijn naam staan. Toch komen we hem niet zo vaak tegen in de beruchte lijstjes van populaire Nederlandse dj’s.

Lees verder...

Hit of Shit: Vinchenzo – Daily (video)

Prettig niks-aan-de-hand-liedje met veel popreferenties in de tekst Als stemmenmagneet was Vinchenzo een van de verrassingen in het vorige seizoen van talentenshow The Voice of Holland. Hij heeft nu een nieuwe single!

Lees verder...

Hit of Shit: Nigel Sean – Belle (video)

Deense nummer 1-hit bewerkt tot Nederlandstalige zomersingle De 25-jarige Nigel Sean staat al vanaf jonge leeftijd op het podium. Zo speelde hij als achtjarige de rol van Simba in de musical The Lion King, en bereikte hij de finale van het Junior Songfestival. Na de middelbare school studeerde hij aan de Herman Brood Academie en

Lees verder...

Hit of Shit: Nick & Simon – Welkom (video)

Zoete ballad over vaderschap maakt veel emoties los bij fans Het zangduo Nick en Simon tekende twee maanden geleden bij Warner Music. Met dit platencontract op zak werd voor dit jaar een nieuw album (22 september) en een tournee (vanaf 11 oktober) aangekondigd. De eerste single is er nu!

Lees verder...

Hit of Shit: 4U – Royal (video)

Fijne beat en productie met behoorlijk afgezaagde tekst en melodie In oktober won boyband 4U de talentenshow The Next Boy/Girl Band en los van een 538 Alarmschijf met hun finalesingle hoorden we daarna weinig meer van Toon, Luca, Jaimy en Tiago. Tot nu dan, want er is een nieuwe single.

Lees verder...