Rubriek: Pop

POLL: Grootste Nederlandse Zomerhit van 2017?

Nazomerlijstje • Wat is onze nationale tegenhanger van Despacito? In de zomer van 2017 zetten we met Despacito van Luis Fonsi niet alleen de grootste internationale zomerhit van het jaar in de boeken, maar ook een van de grootste hitsingles ooit. De meest gestreamde track aller tijden!

Lees verder...

Sharon Doorson x Rochelle ft Rollàn – Come To Me

Nieuw NL popseizoen afgetrapt met hele vette samenwerking De vakanties lopen ten einde dus we kunnen eindelijk weer nieuwe popreleases verwachten die niet enkel een poging zijn een afgezaagd zomerhitje te scoren. En dit nieuwe seizoen wordt afgetrapt met een hele vette samenwerking!

Lees verder...

Hit of Shit: Do – Sterker Dan Alleen (video)

Speciale singlerelease Europees Kampioenschap Hockey 2017 In februari kwam onder de titel Momentum het eerste Nederlandstalige album van Do van Hulst uit. De plaat piekte op de 30ste positie in de Album Top 100 en stond drie weken in die chart. De bijbehorende single deed weinig.

Lees verder...

Hit of Shit: Eva Simons – Guaya (video)

Voor Nederlandse popstandaarden erg goed, al is het wat messy Lekker geproduceerde random mess. Zo zou je de nieuwe van Eva Simons kunnen omschrijven. Guaya klinkt heel vet, maar toch ook een beetje rommelig. Voor Nederlandse popstandaarden sowieso erg goed, maar kan Eva hiermee het eerdere internationale solosucces van Policeman evenaren?

Lees verder...

SFB met 77 Nachten binnen op 1 in Album Top 100

Platenlabel TopNotch doet deze zomer goede zaken in hitlijsten Eerst stond Lil Kleine vijf weken op 1 in de Album Top 100 met Alleen, vorige week was het zijn gabber Ronnie Flex met Rémi, en deze week is het de beurt aan rapformatie SFB (Strictly Family Business) met 77 Nachten.

Lees verder...

Trijntje met Nederlandstalig album en theatertour

Met eigen hits en klassiekers van o.a. Hazes, Hermans, Van Veen Voor het eerst zal Trijntje Oosterhuis een compleet Nederlandstalig album lanceren. Eerder deze maand onthulde de zangeres al dat zij na de editie van volgend jaar uit gelegenheidsformatie Ladies of Soul stapt.

Lees verder...

Hit of Shit: Leonie Meijer – Young (video)

Eigen platenlabel, nieuwe single en gevulde agenda incl. tour De nieuwe single van singer-songwriter Leonie Meijer is de eerste release op haar eigen platenlabel. En in september start haar derde theatertour ‘Hier’.

Lees verder...

Hit of Shit: Bakermat ft Kiesza – Don’t Want You Back

Lekker fris, opgewekt zomernummer met Canadese singer-songwriter De Nederlandse dj en producer Bakermat (Lodewijk Fluttert) heeft wereldwijd succes, en een aantal grote hits op zijn naam staan. Toch komen we hem niet zo vaak tegen in de beruchte lijstjes van populaire Nederlandse dj’s.

Lees verder...

Hit of Shit: Vinchenzo – Daily (video)

Prettig niks-aan-de-hand-liedje met veel popreferenties in de tekst Als stemmenmagneet was Vinchenzo een van de verrassingen in het vorige seizoen van talentenshow The Voice of Holland. Hij heeft nu een nieuwe single!

Lees verder...