Rubriek: Pop

Dwight Dissels speelt Jezus in The Passion 2017

#TP17 • ‘De cast zal dit jaar meer dan ooit verbinding uitstralen’ De finale van The Voice of Holland haalde hij net niet, maar soulzanger Dwight Dissels heeft nu wel de hoofdrol gescoord in muziekspektakel The Passion!

Lees verder...

Hit of Shit: Sumera – Animal (video)

Vette electro-pop single gelanceerd op het label van Don Diablo Eindelijk heeft singer-songwriter Sumera een nieuwe single uit, en wat voor eentje! Een heerlijke electro-pop track in de haunting stijl van Wolf waarmee ze twee jaar geleden overtuigend de titel NLpop-belofte binnensleepte.

Lees verder...

Hit of Shit: Do – Nooit Meer Een Ander (video)

Eindelijk is het langverwachte Nederlandstalige Do-album uit Meer dan een jaar geleden kondigde Do van Hulst een Nederlandstalig album aan. Het heeft allemaal iets langer geduurd dan gedacht, maar vandaag is die plaat, getiteld Momentum, dan eindelijk gelanceerd.

Lees verder...

Dit zijn alle winnaars van Edison Pop 2017

#EdisonPop • Broederliefde beste album, Garrix beste song Ik ben momenteel geveld door de griep maar toch even een update want maandag werden de Edison Pop-prijzen over het afgelopen jaar uitgereikt!

Lees verder...

Dit zijn de winnaars van de 100% NL Awards 2016

#100pnlawards • Vier van de zes prijzen naar leden uit Voice-familie Dinsdag werden de 100% NL Awards over 2016 uitgereikt. De prijzen gingen naar Marco Borsato, O’G3NE, Kensington, Miss Montreal, Sam Feldt en Maan.

Lees verder...

Hit of Shit: Shary-An – More Than a Million

Op 3 maart nieuw album en tour • Shary-An is creatieve doorzetter Er is geregeld discussie over voormalig deelnemers aan tv-talentenshows. Levert het nou wat op? Als we kijken naar talenten die blijvend actief zijn in de muziek dan blijkt dat zij net zo hard moeten werken als andere artiesten.

Lees verder...

Hit of Shit: Ali B ft Nielson – Glimp Van De Duivel

Na veelbesproken Dat Is Money nu een meer mainstream liefdesliedje Na wat ophef over een woordspeling in het nummer Dat Is Money, heeft Ali B een volgende single getrokken van zijn nieuwe album Een Klein Beetje Geluk. Deze in samenwerking met de Nederlandstalige popster Nielson.

Lees verder...

Vrienden van Amstel Live 2018 nu al recordeditie

#VVAL • Morgen – donderdag 19/1 – 10.00 uur begint kaartverkoop Terwijl de negentiende jaargang van Vrienden van Amstel Live nog moet beginnen vestigt de jubileumeditie van volgend jaar nu al een record!

Lees verder...

Dj en producer Martin Garrix wint Popprijs 2016

#ESNS • Onwaarschijnlijk topjaar bekroond • Weer geen Kensington Niet rockband Kensington maar dj en producer Martin Garrix heeft zaterdag tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen de Popprijs 2016 gewonnen.

Lees verder...

O’G3NE wint Muziekmoment van het Jaar 2016

Optreden Beste Zangers bezorgt meiden nieuw break-out moment 2017 begint geweldig voor Lisa, Amy en Shelley van O’G3NE. De dames hebben de titel Muziekmoment van het Jaar 2016 gewonnen met hun vertolking van de Emeli Sandé song Clown. Ze zongen het vorig jaar in de Beste Zangers.

Lees verder...

Eerste namen Vrienden Van Amstel LIVE! 2017

#VVAL • Voorverkoop 20-jarige jubileumeditie 2018 begint vandaag Als we het over de Vrienden van Amstel LIVE! hebben dan is het altijd goed om eerst te melden dat de komende concertreeks al lang volledig uitverkocht is. Maandag werden de eerste namen uit de line-up voor dit jaar onthuld.

Lees verder...