Rubriek: Pop

Beste Zangers: NL-talige Maan in top 10 iTunes

#BesteZangers • Publiekslieveling bevestigt kwaliteiten opnieuw In de eerste aflevering van Beste Zangers, vorige week, stond Maan centraal. De voormalig Voice-winnares had haar eigen gouden strotje dit seizoen dus nog niet opengetrokken. Daar kwam zaterdagavond verandering in, en hoe!

Lees verder...

Laat Songfestival-relletje tussen OG3NE en BLØF

#Eurovision • Paskal Jakobsen: ik had ‘veel beter’ liedje voor OG3NE Een week na de finale van het Eurovisie Songfestival 2017, waarin OG3NE voor Nederland de elfde plaats bereikte, hebben we dan toch nog een rel.

Lees verder...

Hit of Shit: Dotan – Bones (video)

Nieuwe tournee: Ierland, Engeland, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Polen, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, België en Nederland In het najaar, de hele maand oktober, gaat Dotan op tournee in Europa, en vrijdag lanceerde de singer-songwriter meteen een gloednieuwe single.

Lees verder...

Hit of Shit: André Hazes – Steeds Weer (video)

Frisse mix van pop en levenslied in aanloop naar albumrelease Op 19 mei komt zijn nieuwe album Wijzer uit, en op 14 oktober staat hij met een groot concert live in Ahoy Rotterdam. De eerste single is inmiddels uit. Het gaat dus weer bijzonder lekker met André Hazes (voorheen junior).

Lees verder...

Kensington wint dubbelop bij 3FM Awards 2017

#3FMAwards • Alle winnaars op een rijtje • ‘Amigo’ beste nummer Kensington, Chef’Special, Broederliefde, Martin Garrix, Boef, Jett Rebel en Jonna Fraser zijn maandagavond de winnaars geworden bij de 3FM Awards 2017.

Lees verder...

Terugkijken: muziekspektakel The Passion 2017

#TP17 • Intense en emotionele momenten verwacht met 2017-cast Update: Hit of Shit: Elske DeWall – Heb Het Leven Lief Vanavond live vanuit Leeuwarden het jaarlijkse muziekspektakel The Passion. Het belooft weer een prachtige show te worden met indrukwekkende versies van Nederpopliedjes, aan de hand waarvan het paasverhaal verteld wordt.

Lees verder...

Line-up main stage Dutch Valley 2017 compleet

Veel urban, hiphop en levenslied op hoofdpodium • (Nog) geen rock Nielson, Typhoon en The Partysquad zijn maandag als laatste toegevoegd aan het programma voor het hoofdpodium van Dutch Valley 2017. Daarmee komt het totaal aantal acts dat op de main stage speelt op 19. Een record.

Lees verder...