Rubriek: Levenslied

Hit of Shit: Do – Sterker Dan Alleen (video)

Speciale singlerelease Europees Kampioenschap Hockey 2017 In februari kwam onder de titel Momentum het eerste Nederlandstalige album van Do van Hulst uit. De plaat piekte op de 30ste positie in de Album Top 100 en stond drie weken in die chart. De bijbehorende single deed weinig.

Lees verder...

Trijntje met Nederlandstalig album en theatertour

Met eigen hits en klassiekers van o.a. Hazes, Hermans, Van Veen Voor het eerst zal Trijntje Oosterhuis een compleet Nederlandstalig album lanceren. Eerder deze maand onthulde de zangeres al dat zij na de editie van volgend jaar uit gelegenheidsformatie Ladies of Soul stapt.

Lees verder...

Vliegende start voor album Wijzer van André Hazes

Nieuw album nu al op 1 in iTunes, alle tracks ook op YouTube Vrijdag kwam het nieuwe album Wijzer van Andre Hazes uit. De levenslied- en Nederpopzanger maakte vorig jaar de meest succesvolle plaat in zijn genre, dus we mochten nu de nodige verwachtingen van Wijzer hebben.

Lees verder...

Hit of Shit: André Hazes – Steeds Weer (video)

Frisse mix van pop en levenslied in aanloop naar albumrelease Op 19 mei komt zijn nieuwe album Wijzer uit, en op 14 oktober staat hij met een groot concert live in Ahoy Rotterdam. De eerste single is inmiddels uit. Het gaat dus weer bijzonder lekker met André Hazes (voorheen junior).

Lees verder...

Terugkijken: muziekspektakel The Passion 2017

#TP17 • Intense en emotionele momenten verwacht met 2017-cast Update: Hit of Shit: Elske DeWall – Heb Het Leven Lief Vanavond live vanuit Leeuwarden het jaarlijkse muziekspektakel The Passion. Het belooft weer een prachtige show te worden met indrukwekkende versies van Nederpopliedjes, aan de hand waarvan het paasverhaal verteld wordt.

Lees verder...

Line-up main stage Dutch Valley 2017 compleet

Veel urban, hiphop en levenslied op hoofdpodium • (Nog) geen rock Nielson, Typhoon en The Partysquad zijn maandag als laatste toegevoegd aan het programma voor het hoofdpodium van Dutch Valley 2017. Daarmee komt het totaal aantal acts dat op de main stage speelt op 19. Een record.

Lees verder...

Guus Meeuwis & Diggy Dex op 1 met Tabee

Hit of Shit? • Tranentrekkerige kitsch past in rijke Nederpoptraditie Muziek kan troost bieden maar ook het leed er nog eens extra inwrijven. Tussen die twee gedachten hink ik, als ik Tabee van Guus Meeuwis en Diggy Dex hoor. Is zo’n overdaad aan sentiment eigenlijk nog wel te pruimen?

Lees verder...

Na O’G3NE nu Frans Bauer op 1 in Album Top 100

Brabants feestje bovenaan albumlijst • Justin Bieber blijft heersen Het blijft een Brabants feestje bovenaan in de Album Top 100. Na vorige week de meiden van O’G3NE is het deze week de beurt aan Frans Bauer. Zijn nieuwe Geluk, Hoop en Liefde komt met overmacht binnen op de eerste plaats.

Lees verder...

3JS en Jan Smit stoppen met De Zomer Voorbij

‘We hebben bijna alle Nederlandse artiesten voorbij zien komen’ Na het overlijden van topmanager Jaap Buijs gingen Jan Smit en 3JS vorig jaar al niet meer mee op reis voor het populaire muziekprogramma De Zomer Voorbij. Nu hebben de mannen besloten er helemaal een punt achter te zetten.

Lees verder...