Rubriek: Levenslied

Guus Meeuwis & Diggy Dex op 1 met Tabee

Hit of Shit? • Tranentrekkerige kitsch past in rijke Nederpoptraditie Muziek kan troost bieden maar ook het leed er nog eens extra inwrijven. Tussen die twee gedachten hink ik, als ik Tabee van Guus Meeuwis en Diggy Dex hoor. Is zo’n overdaad aan sentiment eigenlijk nog wel te pruimen?

Lees verder...

Na O’G3NE nu Frans Bauer op 1 in Album Top 100

Brabants feestje bovenaan albumlijst • Justin Bieber blijft heersen Het blijft een Brabants feestje bovenaan in de Album Top 100. Na vorige week de meiden van O’G3NE is het deze week de beurt aan Frans Bauer. Zijn nieuwe Geluk, Hoop en Liefde komt met overmacht binnen op de eerste plaats.

Lees verder...

3JS en Jan Smit stoppen met De Zomer Voorbij

‘We hebben bijna alle Nederlandse artiesten voorbij zien komen’ Na het overlijden van topmanager Jaap Buijs gingen Jan Smit en 3JS vorig jaar al niet meer mee op reis voor het populaire muziekprogramma De Zomer Voorbij. Nu hebben de mannen besloten er helemaal een punt achter te zetten.

Lees verder...

Beste Zangers: René van Kooten ontroert Jan Smit

#BesteZangers • Leeg Om Je Heen in beide versies populair in iTunes Drie jaar geleden stal René van Kooten de harten van tv-kijkers al met zijn Jezus-vertolking in The Passion. Dit weekend haalt hij de top 10 in iTunes met een cover van de Jan Smit-ballade Leeg Om Je Heen uit Beste Zangers.

Lees verder...

Hit of Shit: Jan Smit – Welkom In M’n Hart (video)

Tevens tv-tune #BesteZangers • Maandelijkse single smullen voor fans Om zijn 20-jarig jubileum als artiest te vieren lanceert Jan Smit elke maand op de 20ste een nieuwe single van zijn nieuwe album 20 dat op 20 september uitkomt. En vanaf zaterdag 24 september tot eind november volgt de Elfstedentour.

Lees verder...