Rubriek: Releases

Vliegende start voor album Wijzer van André Hazes

Nieuw album nu al op 1 in iTunes, alle tracks ook op YouTube Vrijdag kwam het nieuwe album Wijzer van Andre Hazes uit. De levenslied- en Nederpopzanger maakte vorig jaar de meest succesvolle plaat in zijn genre, dus we mochten nu de nodige verwachtingen van Wijzer hebben.

Lees verder...

Hit of Shit: Do – Nooit Meer Een Ander (video)

Eindelijk is het langverwachte Nederlandstalige Do-album uit Meer dan een jaar geleden kondigde Do van Hulst een Nederlandstalig album aan. Het heeft allemaal iets langer geduurd dan gedacht, maar vandaag is die plaat, getiteld Momentum, dan eindelijk gelanceerd.

Lees verder...

Nieuw werk Kensington hard richting nr 1 in charts

Hit of Shit • ‘Sorry’ is Alarmschijf • ‘Control’ is Album van de Week Het moet heel raar lopen als Control, het nieuwe album van Kensington, aan het einde van de week niet op nummer 1 in de Album Top 100 schittert. De grootste rockband van Nederland gaat het dus gewoon weer flikken!

Lees verder...

We Got This! O’G3NE album nu al groot succes

Sterke popplaat O’G3NE valt in de smaak bij popminnend Nederland Vrijdag kwam het nieuwe album We Got This van meidengroep O’G3NE uit! Dat de plaat eind van de week hoog binnenkomt in de Album Top 100 lijkt al zeker. Maar op welke plaats? Wordt het een nummer 1-notering?

Lees verder...

Nieuw album Anouk in oktober, vrijdag single

Fake It Till We Die komt in oktober uit • Nieuwe plaat minder poppy? Aanstaande vrijdag kunnen we een nieuwe single van Anouk verwachten! Haar nieuwe studioalbum Fake It Till We Die komt in oktober uit en volgend jaar mei speelt de grootste zangeres van Nederland in de Ziggo Dome.

Lees verder...

Jennie Lena naar LA voor album, schrijft zelf liedjes

Divers album met soul en blues • Onderwerpen uit leven gegrepen Na haar deelname aan The Voice of Holland was meteen duidelijk dat we nog meer van Jennie Lena zouden gaan horen. En er komt een album! De zangeres werkte in Los Angeles aan haar nieuwe plaat, zo meldt RTL Boulevard.

Lees verder...

Langverwacht album van O’G3NE in september

Nieuwe liedjes op album komen in aanmerking voor Songfestival Na hun verpletterende overwinning in The Voice of Holland 2014 wilden de meiden van O’G3NE niet te gehaast een album uitbrengen. Zij kozen er toen voor om eerst losse singles te lanceren. En dat deden ze met gemixt succes.

Lees verder...

Nieuwe Miss Montreal is soepel en ongeforceerd

Single met Will Knox die eerder meeschreef aan Hungry van Dotan Vrijdag kwam het nieuwe album Don’t Wake Me Up van Miss Montreal uit. Dat ging gepaard met een uitverkocht concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De plaat staat nu in de top 5 van de iTunes-albumchart. De eerste vier posities worden ingenomen door

Lees verder...