Fource voor Nederland naar Junior Eurovisie 2017

#JESC • Nieuwe, piepjonge boyband samengesteld in voorronde

De boyband Fource heeft afgelopen weekend het nationale Junior Songfestival 2017 gewonnen. De vier jongens vertegenwoordigen Nederland op 26 november op het grote Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië.

Niels, Ian, Jannes en Max deden solo auditie, en werden door de jury tijdens de voorrondes samengebracht. Fource is dus een gloednieuwe boyband, en op dit moment vooral interessant voor preteens, ofwel pre-pubers.

Maar we weten dat als zo’n groep jarenlang singles blijft lanceren, muziek en fans meegroeien. En daar kan later volwassener popmuziek uit volgen. Het wordt dus interessant om te zien of Fource een blijvertje wordt. Het resultaat op het internationale Junior Eurovisie zal daarbij ook een factor zijn.

Onze kansen zijn nog moeilijk in te schatten. Het liedje is namelijk nog niet bekend. Boybands kunnen het goed doen, maar als de song en de act niet goed zijn, dan kan het ook een lagere eindnotering opleveren.

Het liedje wordt speciaal voor Fource geschreven, en naar verwachting begin oktober gelanceerd. Elke woensdag en vrijdag zijn de voorbereidingen te volgen op de website van Zapp en op YouTube.

Video: Fource wint Junior Songfestival

Foto: Avrotros

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fource voor Nederland naar Junior Eurovisie 2017

  1. Charlotte Valks

    Dit jaar maken we ontzettende grote kans met Fource omdat ik echt hoop dat we op nummer een eindigen of anders hoop ik dat we dit jaar als vierde eindigen omdat het echt internationaal nummer is dus ik hoop Australiè Nederland of Cyprus een van die drie omdat ik Australiè en Cyprus ontzettend goed vind en ik verwacht voor Nederland en voor Australiè en Cyprus en omdat er veel meisjes meedoen hoop ik echt ontzettend dat het een boyband het Junior Eurovisie zal winnen. Jongens zet ,m op jullie kunnen het en wat er ook gebeurd ik ben ontzettend trots op jullie ga voor de eerste plek of anders drie vier of vijfde plek en maak ze in.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>