Fource voor Nederland naar Junior Eurovisie 2017

#JESC • Nieuwe, piepjonge boyband samengesteld in voorronde

De boyband Fource heeft afgelopen weekend het nationale Junior Songfestival 2017 gewonnen. De vier jongens vertegenwoordigen Nederland op 26 november op het grote Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië.

Niels, Ian, Jannes en Max deden solo auditie, en werden door de jury tijdens de voorrondes samengebracht. Fource is dus een gloednieuwe boyband, en op dit moment vooral interessant voor preteens, ofwel pre-pubers.

Maar we weten dat als zo’n groep jarenlang singles blijft lanceren, muziek en fans meegroeien. En daar kan later volwassener popmuziek uit volgen. Het wordt dus interessant om te zien of Fource een blijvertje wordt. Het resultaat op het internationale Junior Eurovisie zal daarbij ook een factor zijn.

Onze kansen zijn nog moeilijk in te schatten. Het liedje is namelijk nog niet bekend. Boybands kunnen het goed doen, maar als de song en de act niet goed zijn, dan kan het ook een lagere eindnotering opleveren.

Het liedje wordt speciaal voor Fource geschreven, en naar verwachting begin oktober gelanceerd. Elke woensdag en vrijdag zijn de voorbereidingen te volgen op de website van Zapp en op YouTube.

Video: Fource wint Junior Songfestival

Foto: Avrotros

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>