Hit of shit: Farid – Breek de Tent (video)

Deze week staat Farid op de 41ste plaats in de Single Top 100. De stijging zit er lekker in en een hit lijkt nog een absolute mogelijkheid. De hoogste tijd om Breek de Tent dus in Hit of Shit te behandelen.

Achter de artiest Farid gaat de Almeerse rapper Farid Asry schuil. Zijn nummer Breek de Tent wordt al een jaar gedraaid in sommige clubs en op kleinere radiostations, nu is het nummer gepimpt tot deze uiteindelijke versie.

Zelf omschrijft hij Breek de Tent als een dansnummer gefuseerd met rock. Dat hoor ik er niet helemaal in terug. Weliswaar heb je een elektrische gitaar voor wat hoekige beats, maar dat maakt het nog geen rocknummer. Breek de Tent doet mij denken aan geestverwanten als Fouradi en toch ook Ali B met bijvoorbeeld Rampeneren.

Breek de Tent is een aardig nummer maar ook niet veel meer dan dat. Daarvoor zijn de beats niet vet genoeg en ook het refrein/melodie niet pakkend genoeg. Maar Farid heeft er wel zijn visitekaartje mee af kunnen geven, wie weet wat er nog meer volgt.

Farid - Breek de Tent

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: Farid – Breek de Tent (video)

 1. Sjon van der Roggelkamp

  Breek me de bek niet open

    /   Reply  / 
 2. PETER VAN DIJK

  VETTE HIT!ZEKER GEEN SHITTTTTTTTTTTTT MAAT!

    /   Reply  / 
 3. Graciano

  Dit mag van mij een HIT worden!

    /   Reply  / 
 4. Mia van dijk

  Opnieuw uitbrengen,door een bekende DJ laten remixen en je hebt een dikke HIT…HET KLINKT LEKKER IN DE OREN.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>