Rubriek: TV

Fource voor Nederland naar Junior Eurovisie 2017

#JESC • Nieuwe, piepjonge boyband samengesteld in voorronde De boyband Fource heeft afgelopen weekend het nationale Junior Songfestival 2017 gewonnen. De vier jongens vertegenwoordigen Nederland op 26 november op het grote Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië.

Lees verder...

The Voice of Holland 8: Anouk, Waylon, Ali, Sanne

#TVOH POLL • Van welke coaches verwachten we het meest? Na een geflopt Idols-seizoen en een dansact als winnaar in Holland’s Got Talent, krijgen we steeds meer zin in het achtste seizoen van The Voice of Holland. En natuurlijk niet in het minst door de terugkeer van Anouk in de draaistoel.

Lees verder...

Vanavond live finale Holland’s Got Talent 2017 (poll)

Update klik: Winnaar finale Holland’s Got Talent 2017: The Fire #HGT • Rapper, rockband en zangduo bereikten dit jaar de finale Vanavond live de finale in het negende seizoen van Holland’s Got Talent. Negen heel verschillende acts strijden om de hoofdprijs van 25 duizend euro.

Lees verder...

Beste Zangers: NL-talige Maan in top 10 iTunes

#BesteZangers • Publiekslieveling bevestigt kwaliteiten opnieuw In de eerste aflevering van Beste Zangers, vorige week, stond Maan centraal. De voormalig Voice-winnares had haar eigen gouden strotje dit seizoen dus nog niet opengetrokken. Daar kwam zaterdagavond verandering in, en hoe!

Lees verder...

Tania en Tommie stelen de show in Beste Zangers

#BesteZangers • Met ontroerende uitvoering The Power Of Love Terwijl in de NLpop-poll over Beste Zangers het meest verwacht wordt van Maan, Anita Meyer en Brace, waren het operazangeres Tania Kross en musicalster Tommie Christiaan die zaterdag in de eerste uitzending de show stalen.

Lees verder...

Terugkijken: Finale Eurovisie Songfestival 2017 met OG3NE

#Eurovision #teamog3ne • Portugal, Italië, Bulgarije en België favoriet Update: Uitslag Songfestival 2017: Portugal wint, Nederland weer 11e Vanavond de Grand Final van het Eurovisie Songfestival 2017. Nederland is van de partij met Lisa, Amy en Shelley Vol, ofwel OG3NE, en hun liedje Lights And Shadows. Een powerballad over hun zieke moeder, met vocale hoogstandjes

Lees verder...

Poll: Haalt OG3NE de top 10 in Songfestival 2017?

#Eurovision #teamog3ne • Indeling gunstig voor favorieten De optreedvolgorde voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 is donderdagnacht onthuld. Alle acts hebben geloot voor de eerste of tweede helft van de show, en de productie heeft daarna een gevarieerde volgorde bepaald. De grote favorieten krijgen doorgaans de gunstigste plaatsen.

Lees verder...

Nederland met OG3NE in finale Songfestival 2017!

#Eurovision #teamog3ne • Kijk hier het optreden van OG3NE terug Het is Lisa, Amy en Shelley gelukt! Met hun uitvoering van powerballad Lights And Shadows hebben zij donderdagavond voor Nederland de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 bereikt. Die vindt komende zaterdag plaats.

Lees verder...

Terugkijken: Tweede halve finale Songfestival 2017

#Eurovision #teamog3ne • Finaleplaats voor NL binnen handbereik Update: Nederland met OG3NE in finale Songfestival 2017! Vanavond eindelijk de halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 waarin Nederland met meidengroep OG3NE de finale hoopt te halen. De berichten uit Kiev zijn positief; Lisa, Amy en Shelley maakten indruk tijdens de repetities.

Lees verder...

Terugkijken: Eerste halve finale Songfestival 2017

#Eurovision • Nederland donderdag in tweede halve finale Vanavond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Nederland staat met OG3NE donderdag in de tweede halve finale, maar het wordt straks vanaf 21.00 uur om diverse redenen een boeiende show.

Lees verder...