Rubriek: Festivals

Songfestival 2017: Concurrenten OG3NE bekend

#Eurovision #teamog3ne • Bekijk officiële samenvatting alle liedjes Jodelen, rap, electro pop, musicalbombast, traditionele folk, wat dance en rock, en een flink aantal ballades. Alle liedjes van het Eurovisie Songfestival 2017 zijn bekend! Check hier een samenvatting van de concurrentie van OG3NE.

Lees verder...

Pinkpop 2017 met Bieber, Broederliefde, Meeuwis

#PP17 #Pinkpop • Festival maakt naam waar met pop in alle vormen Eerder werd al bekendgemaakt dat op Pinkpop 2017 niemand minder dan Justin Bieber, Martin Garrix en Kings of Leon headliners zullen zijn. Woensdag werden tijdens de perspresentatie in Paradiso veel meer namen onthuld.

Lees verder...

VanVelzen en Joy Wielkens op 5 mei-concert 2017

#Bevrijdingsdag • Ook Remy van Kesteren en cast Soldaat van Oranje Het duurt nog even maar het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft vast de artiesten onthuld die op Bevrijdingsdag zullen optreden tijdens het 5 mei-concert.

Lees verder...

OG3NE met liedje vader naar Songfestival 2017

Update klik: Luister hier naar Lights and Shadows van OG3NE #Eurovision #teamog3ne • Trio voert kleine naamsverandering door Meidengroep OG3NE zal op het Eurovisie Songfestival 2017 een liedje zingen dat is geschreven door Rick Vol, de vader van het trio, en gitarist Rory de Kievit.

Lees verder...

O’G3NE: Lisa, Amy & Shelley door de jaren heen

#teamog3ne #eurovision • Overzicht: van kids naar prachtvrouwen Het trio O’G3NE vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival 2017. Nu volgen we Lisa, Amy & Shelley al sinds het prille begin op NLpop, dus is het wel even leuk om terug te blikken inclusief links naar voorgaande blogs.

Lees verder...

Songfestival: O’G3NE vraagt diverse songwriters

#teamog3ne • ‘Uiteindelijk kiezen we gewoon het beste nummer’ Na de onthulling van O’G3NE als inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017 volgde voor Lisa, Amy en Shelley een reeks interviews waarin zij vertelden over hun plannen. Ze zijn sowieso supergemotiveerd om straks in Kiev te winnen.

Lees verder...

Reacties op selectie O’G3NE voor Songfestival

#teamog3ne • ‘Mogen de Eurovisie goden met jullie zijn’ • ‘Ga uit van je eigen kracht’ • ‘Liedje moet geweldig zijn, en vocalen vlekkeloos’ Zaterdag werd onthuld dat meidengroep O’G3NE ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival 2017. Een inventarisatie van de eerste reacties.

Lees verder...

Dan toch! O’G3NE naar Eurovisie Songfestival 2017

#Eurovision #teamog3ne • Eindelijk komt publiekswens in vervulling Er waren al heel lang speculaties maar nu is het dan bevestigd door Avrotros. De meidengroep O’G3NE vertegenwoordigt ons land volgend jaar mei op de 62e editie van het Eurovisie Songfestival in de Oekraïense hoofdstad Kiev!

Lees verder...

Amsterdam Dance Event 2016 vestigt nieuw record

#ADE2016 #ADE16 • Aftermovie AMF • Totaal aantal bezoekers 375.000 Ondanks nieuwe twijfels over de relevantie van de DJ Mag Top 100-verkiezing, blijkt het evenement waar de winnaar bekendgemaakt wordt populairder dan ooit. Het Amsterdam Dance Event 2016 vestigde opnieuw een bezoekersrecord!

Lees verder...