Rubriek: Festivals

Line-up main stage Dutch Valley 2017 compleet

Veel urban, hiphop en levenslied op hoofdpodium • (Nog) geen rock Nielson, Typhoon en The Partysquad zijn maandag als laatste toegevoegd aan het programma voor het hoofdpodium van Dutch Valley 2017. Daarmee komt het totaal aantal acts dat op de main stage speelt op 19. Een record.

Lees verder...

OG3NE treedt op als 7e in halve finale Songfestival

#eurovision #teamog3ne • Complete volgorde van optredens onthuld De optreedvolgorde voor de halve finales van het Eurovisie Songfestival 2017 is vrijdag onthuld. OG3NE verschijnt namens Nederland in de tweede halve finale als zevende op het podium, met de powerballad Lights and Shadows.

Lees verder...

Songfestival 2017: Concurrenten OG3NE bekend

#Eurovision #teamog3ne • Bekijk officiële samenvatting alle liedjes Jodelen, rap, electro pop, musicalbombast, traditionele folk, wat dance en rock, en een flink aantal ballades. Alle liedjes van het Eurovisie Songfestival 2017 zijn bekend! Check hier een samenvatting van de concurrentie van OG3NE.

Lees verder...

Pinkpop 2017 met Bieber, Broederliefde, Meeuwis

#PP17 #Pinkpop • Festival maakt naam waar met pop in alle vormen Eerder werd al bekendgemaakt dat op Pinkpop 2017 niemand minder dan Justin Bieber, Martin Garrix en Kings of Leon headliners zullen zijn. Woensdag werden tijdens de perspresentatie in Paradiso veel meer namen onthuld.

Lees verder...

VanVelzen en Joy Wielkens op 5 mei-concert 2017

#Bevrijdingsdag • Ook Remy van Kesteren en cast Soldaat van Oranje Het duurt nog even maar het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft vast de artiesten onthuld die op Bevrijdingsdag zullen optreden tijdens het 5 mei-concert.

Lees verder...

OG3NE met liedje vader naar Songfestival 2017

Update klik: Luister hier naar Lights and Shadows van OG3NE #Eurovision #teamog3ne • Trio voert kleine naamsverandering door Meidengroep OG3NE zal op het Eurovisie Songfestival 2017 een liedje zingen dat is geschreven door Rick Vol, de vader van het trio, en gitarist Rory de Kievit.

Lees verder...

O’G3NE: Lisa, Amy & Shelley door de jaren heen

#teamog3ne #eurovision • Overzicht: van kids naar prachtvrouwen Het trio O’G3NE vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival 2017. Nu volgen we Lisa, Amy & Shelley al sinds het prille begin op NLpop, dus is het wel even leuk om terug te blikken inclusief links naar voorgaande blogs.

Lees verder...

Songfestival: O’G3NE vraagt diverse songwriters

#teamog3ne • ‘Uiteindelijk kiezen we gewoon het beste nummer’ Na de onthulling van O’G3NE als inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017 volgde voor Lisa, Amy en Shelley een reeks interviews waarin zij vertelden over hun plannen. Ze zijn sowieso supergemotiveerd om straks in Kiev te winnen.

Lees verder...