Rubriek: Festivals

Fource voor Nederland naar Junior Eurovisie 2017

#JESC • Nieuwe, piepjonge boyband samengesteld in voorronde De boyband Fource heeft afgelopen weekend het nationale Junior Songfestival 2017 gewonnen. De vier jongens vertegenwoordigen Nederland op 26 november op het grote Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië.

Lees verder...

25e jubileumeditie Lowlands compleet uitverkocht

#LL17 • Festivalorganisatie waarschuwt voor risico’s zwarthandel Niet, zoals vroeger, op de eerste dag van de kaartverkoop, maar Lowlands 2017 is nu, een kleine acht weken voor het festival, dan toch helemaal uitverkocht.

Lees verder...

Parkpop 2017: minder bezoekers door slecht weer

200.000 liefhebbers trotseerden regenachtige omstandigheden Door het relatief slechte weer heeft Parkpop 2017 zondag een derde minder bezoekers getrokken dan vorig jaar. Er kwamen 200.000 mensen af op het grootste gratis toegankelijke muziekfestival van Nederland.

Lees verder...

Pinkpop 2017 live op radio, tv en internet (overzicht)

#PP17 • Met Bieber, Flex en Meeuwis gevarieerder dan vorige jaren De 48e editie van Pinkpop is vandaag los! Net als vorige jaren kan je een flink deel van de concerten live online volgen. Op tv zijn er samenvattingen, interviews en reportages, en ook popzender 3FM is er uiteraard weer bij.

Lees verder...

Terugkijken: Finale Eurovisie Songfestival 2017 met OG3NE

#Eurovision #teamog3ne • Portugal, Italië, Bulgarije en België favoriet Update: Uitslag Songfestival 2017: Portugal wint, Nederland weer 11e Vanavond de Grand Final van het Eurovisie Songfestival 2017. Nederland is van de partij met Lisa, Amy en Shelley Vol, ofwel OG3NE, en hun liedje Lights And Shadows. Een powerballad over hun zieke moeder, met vocale hoogstandjes

Lees verder...

Poll: Haalt OG3NE de top 10 in Songfestival 2017?

#Eurovision #teamog3ne • Indeling gunstig voor favorieten De optreedvolgorde voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 is donderdagnacht onthuld. Alle acts hebben geloot voor de eerste of tweede helft van de show, en de productie heeft daarna een gevarieerde volgorde bepaald. De grote favorieten krijgen doorgaans de gunstigste plaatsen.

Lees verder...

Nederland met OG3NE in finale Songfestival 2017!

#Eurovision #teamog3ne • Kijk hier het optreden van OG3NE terug Het is Lisa, Amy en Shelley gelukt! Met hun uitvoering van powerballad Lights And Shadows hebben zij donderdagavond voor Nederland de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 bereikt. Die vindt komende zaterdag plaats.

Lees verder...

Terugkijken: Tweede halve finale Songfestival 2017

#Eurovision #teamog3ne • Finaleplaats voor NL binnen handbereik Update: Nederland met OG3NE in finale Songfestival 2017! Vanavond eindelijk de halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 waarin Nederland met meidengroep OG3NE de finale hoopt te halen. De berichten uit Kiev zijn positief; Lisa, Amy en Shelley maakten indruk tijdens de repetities.

Lees verder...

Terugkijken: Eerste halve finale Songfestival 2017

#Eurovision • Nederland donderdag in tweede halve finale Vanavond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Nederland staat met OG3NE donderdag in de tweede halve finale, maar het wordt straks vanaf 21.00 uur om diverse redenen een boeiende show.

Lees verder...

Songfestival 2017 bookmakers: OG3NE stijgt naar 9

#Eurovision #teamog3ne • Op het juiste moment pieken is een kunst Update: Songfestival 2017 bookmakers: Nederland nu op 12 Na hun sterke tweede repetitieronde voor het Eurovisie Songfestival 2017 zijn Lisa, Amy en Shelley van OG3NE verder gestegen bij de bookmakers.

Lees verder...