The Voice of Holland 8: Anouk, Waylon, Ali, Sanne

#TVOH POLL • Van welke coaches verwachten we het meest?

Na een geflopt Idols-seizoen en een dansact als winnaar in Holland’s Got Talent, krijgen we steeds meer zin in het achtste seizoen van The Voice of Holland. En natuurlijk niet in het minst door de terugkeer van Anouk in de draaistoel.

Er gaat al een promo rond met de coaches. Naast Anouk zien we Waylon terug, en ook Ali en Sanne zijn weer van de partij. Waylon debuteerde vorig seizoen als Voice-coach, en leverde met Pleun Bierbooms meteen een winnaar af.

Een jaar eerder maakte Anouk veel los met haar eigenzinnige commentaren. Een you-either-love-it-or-hate-it situatie. Zij heeft nu die ervaring, en het wordt boeiend om te zien hoe ze het nieuwe seizoen zal aanpakken.

Ali’s teams worden met het seizoen sterker. Afgelopen keer had hij op papier het beste team, met grote favorieten voor de eindoverwinning. Vroeger of later pakt hij de winst. Wellicht gebeurt dat het komende seizoen wel?

Sanne tenslotte lijkt misschien de koningin van de underdogs in The Voice, maar in de twee jaar dat zij coach is werd een talent uit haar team de runner-up. Dat waren dus geen underdogs, maar potentiële winnaars.

Kortom, de coaches zijn aan elkaar gewaagd! Tijd voor een eerste poll. Van wie verwachten we dit seizoen het meest? Wie levert straks de winnaar af?

Dit blijft uiteraard een beetje gokken op voorgevoel, en het zijn vier prachtige professionals, dus je kan in deze poll meerdere opties aanvinken.

Favoriete coach in TVOH-8?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

De inschrijving voor het achtste seizoen is nu geopend. Zangtalenten (solisten en duo’s) kunnen zich aanmelden via thevoiceofholland.com

Video: Voice-promo seizoen 8

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “The Voice of Holland 8: Anouk, Waylon, Ali, Sanne

 1. Yoshi

  Ik hoop een keer op een seizoen met echt nieuw talent en geen eerdere winnaars, deelnemers of musical sterren.

    /   Reply  / 
  1. Love Music

   Iets wat je kan blijven hopen,Yoshi.
   Seizoenen lang worden al contacten van John de Mol en oud talentshow deelnemers benaderd gezien steeds minder nieuw talent zich aanmeldt.
   Nieuw talent bewandelt andere wegen om naam te maken heb ik ‘t idee.
   Gezien de resultaten van de The Voice kandidaten van de afgelopen seizoenen. Niet veel soeps natuurlijk.

     /   Reply  / 
 2. Charlotte Valks

  Mij lijkt het ontzettend gaaf om volgend jaar met de Voice of holland mee te mogen doen omdat het ontzettende gave ervaring is en om het zelf zoiets echt te mogen ervaren en om echt mee te mogen maken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>