Rubriek: Hitlijsten

SFB met 77 Nachten binnen op 1 in Album Top 100

Platenlabel TopNotch doet deze zomer goede zaken in hitlijsten Eerst stond Lil Kleine vijf weken op 1 in de Album Top 100 met Alleen, vorige week was het zijn gabber Ronnie Flex met Rémi, en deze week is het de beurt aan rapformatie SFB (Strictly Family Business) met 77 Nachten.

Lees verder...

Nieuw record voor Lil Kleine in Single Top 100

Op 1 in Single en Album Top 100 • Op 2 in Top 50 • Op 7 in Top 40 Rapper Lil Kleine heeft een nieuw record gevestigd. Alle 21 tracks van zijn album Alleen staan deze week genoteerd in de Single Top 100. Nog nooit stonden zoveel nummers van hetzelfde album in de singles-chart.

Lees verder...

Album Top 100: Hazes binnen op 1, BLØF op 2

En in de Single Top 100 blijven de bovenste plaatsen onveranderd Wijzer, de nieuwe André Hazes, komt deze week binnen op de eerste plaats in de Album Top 100! BLØF moet genoegen nemen met de tweede positie.

Lees verder...

Luis Fonsi nieuwe nummer 1 in Single Top 100

Dankzij nieuwe versie met Bieber stijgt Despacito alsnog naar de top De single Despacito van Luis Fonsi met Daddy Yankee stond al twaalf weken in de Single Top 100 genoteerd, en is nu eindelijk op de eerste plek beland. Dat is mede dankzij een nieuwe versie van de song met Justin Bieber.

Lees verder...

Top 40-record voor Ed Sheeran met Shape Of You

Na Lima, Borsato, Adams, Heintje, The Beatles en Gudran Jankis De Engelse singer-songwriter Ed Sheeran vestigt deze week het nieuwe record van de langste nummer 1-notering in de Nederlandse Top 40. Zijn single Shape Of You voert inmiddels al veertien weken de hitlijst aan.

Lees verder...

Poll 2017: Wat is de beste Nederlandse hitlijst?

Elke chart heeft voor- en nadelen, maar welke is eigenlijk de beste? Bijna drie jaar geleden peilden we op NLpop de populariteit van de grootste Nederlandse hitlijsten. Sindsdien is er veel gebeurd. Tijd voor een nieuwe poll!

Lees verder...

Boef onaantastbaar in Single en Album Top 100

Terwijl Sheeran blijft heersen in Nederlandse Top 40 en Mega Top 50 Boef blijft deze week op 1 staan in zowel de Single Top 100 (met Habiba) als de Album Top 100 (met Slaaptekort). Ed Sheeran blijft in beide lijsten tweede.

Lees verder...

De Breij, Borsato en Bauer in Uitvaart Top 10

Mag Ik Dan Bij Jou populairst na Ave Maria en Time To Say Goodbye Uitvaartondernemer Monuta turfde ruim 3500 liedjes die in 2016 werden gedraaid bij uitvaartdiensten in Nederland. Na Ave Maria en Time To Say Goodbye blijkt Mag Ik Dan Bij Jou van Claudia de Breij een echte uitvaarttopper.

Lees verder...