Rubriek: Alternative

Hit of Shit: Dotan – Bones (video)

Nieuwe tournee: Ierland, Engeland, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Polen, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, België en Nederland In het najaar, de hele maand oktober, gaat Dotan op tournee in Europa, en vrijdag lanceerde de singer-songwriter meteen een gloednieuwe single.

Lees verder...

Hit of Shit: Sumera – Animal (video)

Vette electro-pop single gelanceerd op het label van Don Diablo Eindelijk heeft singer-songwriter Sumera een nieuwe single uit, en wat voor eentje! Een heerlijke electro-pop track in de haunting stijl van Wolf waarmee ze twee jaar geleden overtuigend de titel NLpop-belofte binnensleepte.

Lees verder...

Check Serious Request themalied Lucas Hamming

#SR16 • Hit of Shit • Een waardige opvolger van reeks sterke songs Het themalied voor Serious Request 2016 is gemaakt door Lucas Hamming. De single is tegelijk uitgeroepen tot 3FM Megahit voor de komende week. De opbrengst van de single komt ten goede aan het doel van dit jaar.

Lees verder...

Hit of Shit: Nina June – Watched It All Come Down

Nina doet tekst, muziek, productie en mix ‘gewoon’ allemaal zelf Singer-songwriter Nina June timmert al een paar jaar aan de weg, maar van een mainstream doorbraak – in termen van charts – is het helaas nog niet echt gekomen. Zou daar nu eindelijk verandering in kunnen komen?

Lees verder...

Hit of Shit: Sevdaliza – Human (video)

Bijzondere, kunstzinnige release van Iraans-Nederlandse artieste Dit is een hele aparte. Sevdaliza is geboren in Iran en vluchtte op vijfjarige leeftijd naar Nederland. Hier ontwikkelde zij zich tot de unieke artiest die zij nu is.

Lees verder...

Hit of Shit: Anouk – Burn (video)

Eerste officiële single van Fake It Till We Die is expliciete reckoning Op 21 oktober komt het album Fake It Till We Die van Anouk uit. De zangeres lanceerde vandaag Burn als leadsingle. Het is een behoorlijk harde track!

Lees verder...