Mi Gente duwt Despacito van 1 in Single Top 100

Rustige week qua nieuwe releases, maar wel een nieuwe nummer 1

Na een maand zien we een nieuwe leider in de Single Top 100. Mi Gente van J Balvin en Willy William verslaat deze week nipt Despacito van Luis Fonsi.

Despacito blijft in Nederland, en wereldwijd, wel de grootste zomerhit van het jaar. Dat haalt geen track meer in. Maar het is toch tof om naast Despacito en Krantenwijk deze zomer nog een nummer 1-hit in de boeken te zetten.

Of Mi Gente het langer dan een week op 1 volhoudt moeten we nog zien, want het verschil was klein. In de nieuwe Top 40 blijft Despacito bovenaan staan, en stijgt Mi Gente met superstip naar de vijfde plek. De nieuwe Mega Top 50 komt morgen uit, maar vermoedelijk staat Despacito ook daarin nog wel op 1.

De hoogste nieuwkomer in de Single Top 100 is deze week C’est la vie van The Partysquad met Josylvio, Bizzey, Hansie en Broertje, op de 39e plaats.

Aan de top van de Album Top 100 weinig verschuivingen. Lil Kleine staat al wekenlang bovenaan met Alleen. De hoogste nieuwe is hier Dark Matter van Randy Newman op 8, en Amaury van Wouter Hamel komt binnen op 37.

Videoclip: Mi Gente van J Balvin en Willy William

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mi Gente duwt Despacito van 1 in Single Top 100

 1. Sven10

  De Single Top 100 is leuk maar een onzinlijst.
  De Mega Top 50 uiteraard ook, want die wordt uitgezonden op de bijna opgeheven staatszender 3.

  Er is er maar 1, en dat is de Nederlandse Top 40, al meer dan 50 jaar!
  Hulde!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>