Gerucht: Berget Lewis dit najaar in Britse X-Factor

Woordvoerder: geen commentaar • Door eerste selectie gekomen?

De Nederlandse soulzangeres Berget Lewis doet komend najaar mee aan de Britse versie van de talentenjacht X-Factor. Dat meldt althans MJSBigBlog op basis van leaks door publieksleden die bij de opnames aanwezig waren.

Berget zou in het team van Nicole Scherzinger terecht zijn gekomen. Dat betekent dat ze dus in ieder geval door de auditie- en selectieronde is. Nederlandse media, waaronder RTL Boulevard, deden uiteraard meteen navraag, maar een woordvoerder van Berget wil geen commentaar geven.

De 45-jarige Berget Lewis begon ooit met zingen in een gospelkoor. Haar professionele carrière nam een vogelvlucht toen zij achtergrondzangeres werd in jaren ’90-popfenomeen Total Touch. Ze deed ook mee aan Beste Zangers, The Passion, en maakt deel uit van gelegenheidsformatie Ladies Of Soul.

X-Factor UK begint later deze maand op de Britse zender ITV.

Video: Berget live met Purple Rain

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gerucht: Berget Lewis dit najaar in Britse X-Factor

 1. BéTé

  Tja…. ze heeft een dijk van een stem, maar als Berget iets NIET heeft dan is het de X-Factor.
  Ik mag toch aannemen dat ze dat na zoveel jarem zelf ook wel weet, toch?

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Even het filmpje bekeken. Ja een hele goede zangeres, technisch helemaal niks mis met Berget Lewis maar ze boeit me totaal niet. Ik hoor echt wel dat ze goed kan zingen, maar op een bepaalde manier vind ik de manier van zingen van haar een kunstje. Geen emotie of diepgang.

    /   Reply  / 
 3. Yoshi

  Ze heeft een leuke persoonlijkheid, alleen als zangeres kan ze mij ook niet boeien. Ik zou ook geen eigen nummer van Berget op kunnen noemen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>