Rubriek: Rock

Terugkijken: Kensington over Arena-concert 2018

#dwdd • Grootste soloshow tot nu toe, met o.a. U2 als voorbeeld De grootste band van Nederland Kensington doet op zaterdag 18 juli 2018 een concert in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Dat werd dinsdag bekend, en door de bandleden ’s avonds bevestigd in De Wereld Draait Door.

Lees verder...

Je kan nu stemmen voor de 3FM Awards 2017

#3FMAwards • Muziekfestival van 8,5 uur met hele vette line-up Op Tweede Paasdag, maandag 17 april, worden de 3FM Awards 2017 uitgereikt! Dit gebeurt weer tijdens een festival in het Utrechtse TivoliVredenburg.

Lees verder...

Dit zijn alle winnaars van Edison Pop 2017

#EdisonPop • Broederliefde beste album, Garrix beste song Ik ben momenteel geveld door de griep maar toch even een update want maandag werden de Edison Pop-prijzen over het afgelopen jaar uitgereikt!

Lees verder...

Control van Kensington bekroond met platina award

Opnieuw op 1 in charts • ‘Zo veel liefde, bedankt geweldige mensen’ De mannen van Kensington zijn vrijdagavond verrast met een platina award. Hun album Control ging al meer dan 40.000 keer over de (digitale) toonbank.

Lees verder...

Check Serious Request themalied Lucas Hamming

#SR16 • Hit of Shit • Een waardige opvolger van reeks sterke songs Het themalied voor Serious Request 2016 is gemaakt door Lucas Hamming. De single is tegelijk uitgeroepen tot 3FM Megahit voor de komende week. De opbrengst van de single komt ten goede aan het doel van dit jaar.

Lees verder...

Nieuw werk Kensington hard richting nr 1 in charts

Hit of Shit • ‘Sorry’ is Alarmschijf • ‘Control’ is Album van de Week Het moet heel raar lopen als Control, het nieuwe album van Kensington, aan het einde van de week niet op nummer 1 in de Album Top 100 schittert. De grootste rockband van Nederland gaat het dus gewoon weer flikken!

Lees verder...

Hit of Shit: Anouk – Burn (video)

Eerste officiële single van Fake It Till We Die is expliciete reckoning Op 21 oktober komt het album Fake It Till We Die van Anouk uit. De zangeres lanceerde vandaag Burn als leadsingle. Het is een behoorlijk harde track!

Lees verder...

Nieuw album Anouk in oktober, vrijdag single

Fake It Till We Die komt in oktober uit • Nieuwe plaat minder poppy? Aanstaande vrijdag kunnen we een nieuwe single van Anouk verwachten! Haar nieuwe studioalbum Fake It Till We Die komt in oktober uit en volgend jaar mei speelt de grootste zangeres van Nederland in de Ziggo Dome.

Lees verder...