Gratis download: Firebeatz x Lucas & Steve

Show Me Your Love • Dj-duo’s geven nieuw nummer weg aan fans

Producer- en dj-duo Lucas & Steve scoort momenteel een dikke zomerhit in de charts met Up Till Dawn (On The Move). Samen met de mannen van Firebeatz uit Tilburg geven ze nu hun nieuwste release gratis weg.

Show Me Your Love is meteen ook een aardige aandachtstrekker om fans op te roepen te stemmen voor de DJ Mag Top 100 van 2017. De stembussen zijn open tot woensdag 13 september, dus je hebt daar nog even tijd voor.

Download gratis: Show Me Your Love

Video: Show Me Your Love

Foto: Pim Hendriksen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>