Single Top 100: 3js op 1, mannengroep Gordon op 16

De 3js en Ellen ten Damme pakken deze week hun eerste nummer 1-hit ooit met Wat Is Dromen. Ze verstoten daarmee Ricky L van de troon en weten ook Tony Junior & Nicolas Nox van de eerste plaats te houden. Verder komt Laserkraft 3D aanstormen met Nein, Mann! Gordon is het niet gelukt om met Los Angeles: The Voices de top 10 te bereiken – ondanks twee lucratieve tv-optredens afgelopen weekend. Het herengezelschap staat nieuw op 16.

De top 10

1 (-) Wat Is Dromen – 3js & Ellen ten Damme
2 (1) Born Again – Ricky L ft M:ck
3 (2) Loesje – Tony Junior & Nicolas Nox
4 (4) Bumpy Ride – Mohombi
5 (3) Fuck You – Cee Lo Green
6 (31) Nein, Mann! – Laserkraft 3D
7 (5) One – Swedish House Mafia
8 (10) Not Giving Up On LoveArmin van Buuren feat. Sophie Ellis Bextor
9 (9) Love the Way You Lie – Eminem ft Rihanna
10 (6) Waka Waka – Shakira ft Freshlyground

Dewi houdt het spannend; gaat ze een top 10-hit scoren of niet? Sour stijgt deze week van 16 naar 12 en komt dus steeds dichter bij dat doel.

Monique Smit heeft een nieuwe single uit in de vorm van Maak Je Move, een ‘s zomer plaatje met reggae-invloeden. De Volendamse zangeres komt daarmee binnen op 28. De Dijk met Solomon Burke komt binnen op 42 met What a Woman.

De overige nieuwe NL binnenkomers:

63. Jelle B – Vriendinnen
76. Xander de Buisonjé – Een Brief
95. Max & Macy – Steen voor Steen

De hele Single Top 100 vind je hier.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Single Top 100: 3js op 1, mannengroep Gordon op 16

  1. Geesje

    Ik zie dat Hind ook nog in geen velden of wegen te bekennen is in de lijst.
    Mag hopen voor haar dat haar album het beter gaat doen, ze mag blij zijn dat ze door het geld dat ze heeft opgehaald er een flink aantal geperst moeten gaan worden, anders vreesde ik het ergste.

      /   Reply  / 
    1. S

      Was het niet zo dat iedereen die een ”part” kochtte het album al kreeg voor dat tientje? Dus dat zijn al wel aardig wat man!

        /   Reply  / 
  2. Sylvia

    Gordon a.u.b. verhuis… ga weg BAH

      /   Reply  / 
  3. fanny

    Wat een flop der floppers alhoewel deze zangers echt goed kunnen zingen. Alleen hadden ze Gordon weg moeten laten en hem al helemaal niet moeten laten bemoeien met het arrangement. Met zoveel publiciteit en airplay is een top 16 notering feitelijk een grote afgang. Over Los Angeles, de zoveelste mislukking van Gordon hoor je binnenkort niets meer, ook niet met elke dag voorpagina Telegraaf publiciteit. Jammer voor de goede muzikanten binnen deze groep. Gordon kan alleen maar rellen en afzeiken, dus niet zingen.

      /   Reply  / 
  4. Frankly

    De nr 16 komt omdat de download bij Sony is uitgebracht en alleen via itunes loopt. en zo slecht doet ie het helemaal niet want nieuw op 17 in de 3FM Mega Top 50 dat is voor een Nederlandstalige hit helemaal niet slecht verre van dat. In de single top 100 kan mijn moeder ook in de top 10 komen ;-)

      /   Reply  / 
    1. Nickzo

      Helemaal gelijk heb je. De Top 100 is een lijst waarin je voornamelijk kan zien, wie er zoal zit te rommelen.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>