Album Top 100: Anouk blijft best verkochte NL cd

Het is Anouk opnieuw gelukt haar concurrentie van eigen bodem voor te blijven in de Album Top 100. To Get Her Together staat deze week opnieuw op 2, pal achter bestseller Adele. Guus Meeuwis stijgt na Groots met een Zachte G tot de derde plek, waardoor Glennis Grace net buiten de top 3 valt. In de top 10 keren verder de albums van Caro Emerald en Ben Saunders terug.

De top 10:

1 (1) 21 – Adele
2 (2) To Get Her Together – Anouk
3 (4) Armen Open – Guus Meeuwis
4 (3) One Night Only – Glennis Grace
5 (5) Live in Gelredome – Ilse deLange
6 (6) Wasting Light – Foo Fighters
7 (25) Il Volo – Il Volo
8 (11) Deleted Scenes from the Cutting Room Floor – Caro Emerald
9 (15) You Thought You Knew Me By Now – Ben Saunders
10 (12) Liverpool Rain – Racoon

Het album van The Baseballs is uit de top 10 verdwenen, dat zakt van 7 naar 11. Ook Kings of Leon (van 8 naar 12), Bruno Mars (van 10 naar 13) en Selah Sue (van 9 naar 14) behoren niet langer tot de 10 best verkochte platen van de voorbije week.

Kempi heeft het album Het Testament van Zanian Adamus uitgebracht en maakt daarmee goede sier in de Album Top 100. Het album komt op 17 binnen. Alleen Bon Iver komt hoger binnen, namelijk op 13.

Gerard Joling heeft een nieuwe single getrokken van zijn album Gewoon Gerard en dat doet de verkoop goed. Het album, dat al met de gouden status is bekroond, stijgt in de negende week van notering van 97 naar 33.

De overige nieuwe NL binnenkomers:

38. Jah6 – Jah6
41. Armin van Buuren – Mirage – The Remixes
51. Caro Emerald – Live in the HMH

De hele Album Top 100 vind je hier

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Album Top 100: Anouk blijft best verkochte NL cd

  1. leon

    Zullen we nu eens stoppen met al die berichten over Anouk? Een nieuwe single, een nieuwe clip, een plaatjes omhoog, een beetje veel Anouknieuws. Ik snap dat de makers van deze site een grote fan van haar is, maar probeer een beetje neutraal te blijven…

      /   Reply  / 
  2. verplicht

    Ja dan zoek je het toch niet op….
    Maar toch, ik word Anouk moe,kinderachtige zelf kastijding van haar pff.
    Rapper Dox is geweldig 3 fucks in a row,3 days in a lazerclinic en dan zielig gaan zitten doen dat ze geen klankbord heeft bij Giel.
    Ik begreep dat ze voor zijn vreemdgaan hem reeds 6x had gedreigd uit haar villa te gooien in Amsterdam.
    Beau heeft misschien gelijk,lastig wijf, what cumshot arounds you see..
    Als je DOX googled,zie je Anouk’s kop,zelfde geldt voor Remon Stotijn.
    Best ziek dat Robert Coenen zijn zoontjes luiers gesponsord moeten worden door mammanouk’s afzeik muziek.En dat stoort mij Anouk gooit je direct van haar Twitter zelfs als je netjes blijft met kritiek,Ilse en Jim afzeiken.Het creapy ding is dat 60.000 waarschijnlijk 60% meisjes van 16,haar klote gedrag aanleren.Dit ook weer,mevr meet zich een air aan door echte concurrentie aan te vliegen,te zeggen dat het Cons van Amsterdam te min is qua talent,terwijl zij smerige spelletjes speelt als er echt concurrentie plaats vind en dan een dag later wakker word en rustig weer verder gaat met aso klote gedrag wat hip schijnt te zijn,noem het een eigen mening hebben.Rockbitch?? Is ze 2 albums geweest.Rock is niet afzeiken dat hoort bij HipHop en rap.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>