Ben Saunders heeft eerste videoclip af: Dry Your Eyes

Ben Saunders scoorde al meerdere top 10-hits maar heeft nu eindelijk zijn eerste echte eigen videoclip. Het gaat om het nummer Dry Your Eyes, dat afgelopen weekend al de top 10 van de Single Top 100 insteeg. Opmerkelijk is dat is gekozen voor een videoclip met live-beelden, iets waar de meeste artiesten pas bij de vierde of vijfde video op teruggrijpen, als de budgetten voor een album er redelijk doorheen zijn gejaagd.

Dat gezegd hebbende: het is wel een mooie video geworden. Ben kwam bij The Voice of Holland binnen als de zwaar getatoeëerde en alternatief geklede jongeman, maar heeft een makeover ondergaan naar een meer klassieke stijl. In kleding van Humberto Tan en met een hoedje zien we het nieuwe image van Ben. De videoclip is daar op afgestemd, met ouderwets aandoende opnames. En prachtig gebruik van podiumlicht. Echt een mooi geheel geworden!

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>