Til Me Op van 3JS hoogste nieuwe in Single Top 100

Aan het einde van de zomer alleen een hele sterke entree van de nieuwe 3JS

Avicii herpakt deze week de toppositie in de Single Top 100 met de grootste zomerhit van het jaar Wake Me Up. De hoogste binnenkomer is Til Me Op van 3JS op de vijfde plek.

Dat is een bijzonder sterke score van de Volendamse pop-folkband. De op drie na hoogste notering van 3JS ooit. Hun Songfestivalliedje Je Vecht Nooit Alleen / Never Alone bereikte in 2011 de nummer 1 positie, evenals het duet Wat Is Dromen met Ellen ten Damme in 2010. Hou Van Mij uit 2008 bereikte de vierde plek in de singles-chart.

De 3JS zijn dus helemaal terug, en dan moet het album nog komen! De opleving van Maaike Ouboters Dat Ik Je Mis vorige week was eenmalig. Ze zakt deze week naar de tiende plek, maar dat is zeker niet slecht in de veertiende week na de release. Hunter van Sandra van Nieuwland stijgt in haar vierde week weer drie plaatsen naar 32.

Een Barkie van De Jeugd zakt in de tweede week van 53 naar 75, en dat is toch best teleurstellend. De officiële videoclip is gisteren gelanceerd dus laten we hopen dat die single nog een extra push krijgt en volgende week niet helemaal uit de lijst is verdwenen.

Yellow Claw & LNY TNZ beginnen deze week heel bescheiden op de 56ste plek met Last Night Ever. Op zich een goede score voor een hardere dance-track, ook wetend dat veel liefhebbers van dit genre relatief wat vaker hun muziek van het internet plukken.

Het is dus een erg rustige week qua nieuwe noteringen, zo aan het eind van de zomer. Op 3JS na vinden we alle nieuwe binnenkomers in de onderste helft van de lijst:

05. 3JS – Til Me Op
52. Eminem – Berzerk
53. Green Shoe Studio – Oh Sweet Lorraine
56. Yellow Claw ft LNY TNZ – Last Night Ever
72. Miley Cyrus – Wrecking Ball
73. Tamara Tol – Kom, Laat De Glazen Klinken
74. Stef Ekkel – Die Ene Nacht Met Jou
89. Theodoor – Ik Ben Van Jou
95. Nils van Zandt ft Nicci – Johnny Cash
100. Stromae – Formidable

Links naar volledige charts vind je in de linkerkolom.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>