Exitpoll The Voice Kids finale: Ayoub topfavoriet

Wie wint TVK: Stephanie, Demi, Katrina, Isabel, Ayoub of Nieloefaar?

Update klik: Ayoub wint The Voice Kids, bekijk al zijn optredens

Met zijn engelachtige geluid overtuigde Ayoub niet alleen alle coaches maar ook het kijkend publiek al tijdens zijn blind audition in The Voice Kids. De grote live finale in het derde seizoen staat vanavond bij RTL op het programma.

Zeker weten doen we natuurlijk niets in dit soort shows, maar alles wijst op een afgetekende overwinning voor Ayoub Maach. In sociale media, op Youtube en in onze grote NLpop-poll staat het 13-jarige toptalent met afstand bovenaan.

Wie moet The Voice Kids-3 winnen?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Ayoub heeft veel sympathie bij het publiek dus hij kan zich vanavond ook best wat foutjes permitteren, mochten de zenuwen een rol spelen. Want het is niet niks voor de jonge talenten; de eerste live-show is meteen de finale. Gelukkig worden ze goed begeleid door Marco, Angela, Nick & Simon en hun teams.

Wie er ook wint, het zijn alle zes kanjers en het blijft uiteraard een spelletje. Het is een cliché, maar waar: dat zij de finale gehaald hebben maakt hen allemaal winnaars. Eerdere shows hebben bewezen dat je niet perse op de eerste plek hoeft te eindigen om een succesvolle muziekcarrière op te bouwen.

Maar er kan er vanavond maar eentje naar huis gaan met de trofee, de titel en de studiebeurs van 10.000 euro. Hij of zij mag ook een eigen single uitbrengen.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Exitpoll The Voice Kids finale: Ayoub topfavoriet

  1. hanny

    Ayoub is de allerbeste!Zo’n eigen stem!Dat blijft hangen!De rest kan goed zingen,maar dat is het dan ook!Hij is d e absolute winnaar!

      /   Reply  / 
  2. Ria

    Oh oh wat n tegenvaller…Iedereen was beter dan Ajoup …hier begrijp ik hélemaal niets van, Demi was zowieso al beter, en uiteindelijk in de laatste ronde was zělfs Stephanie beter maar de winnaar had toch ÉCHT ISABEL MOETEN ZIJN….!!!!
    Ik heb dus ook héél erg mn bedenkingen over hoe de stemmen geteld zijn.!!!!

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Beste Ria, the voice is leuk om naar te kijken… en daar moet je het gewoon bij laten.
      Dat Ajoub gewonnen heeft heeft te maken met populariteit en die is bij hem al ontstaan door zijn blind audition.

        /   Reply  / 
    2. Leonie

      Helemaal mee eens!

        /   Reply  / 
    3. Ronald

      Ria. Als je zoveel bedenkingen en kritiek op zo’n programma hebt, waarom kijk je dan? Degene die wint is degene die het best in het keurslijf van de programmamakers past, deze keer heet het slechtoffer dus Ayoub. Maak je niet druk, over niet al te lange tijd weet niemand meer wie ene Ayoub is.

        /   Reply  / 
    4. luis

      ik wauw zo graag dat demi of nieloefaar gingen winnen maar ik vind het wel leuk voor ayoub

        /   Reply  / 
  3. BéTé

    Vertel nou eens over je eigen trauma Ronald. Probeer het eens… je kunt het vast!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>