Ayoub wint The Voice Kids, bekijk al zijn optredens

Video’s • Publiekslieveling maakt verwachtingen waar in live finale

De 13-jarige Ayoub Maach heeft vrijdag The Voice Kids gewonnen. Als winnaar krijgt hij een studiebeurs van 10.000 euro, en mag hij een single uitbrengen.

Een complete verrassing was het niet, want Ayoub was vooraf al de grote favoriet, maar het was een spectaculaire finale waarin alle talenten mooie optredens gaven. In de eerste ronde vielen Katrina, Nieloefaar en Demi af.

In de eindstrijd die volgde moesten Isabel uit team Nick & Simon en Stephanie uit team Angela het afleggen tegen Ayoub. Bekijk al zijn optredens hier terug:

Blind Audition: Jar Of Hearts

Battle: Angel

Opening finale: Save The World

Finale solo: All Of Me

Finale team: Ik Zou Het Zo Weer Over Doen

Finale single: For The First Time

facebook share facebook share

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “Ayoub wint The Voice Kids, bekijk al zijn optredens

  1. Henk

    Ik was zwaar onder de indruk bij zijn blind audition, ik had tranen in mijn ogen. Ook bij de battle toen hij met die 2 meisjes ‘Angel’ zong werd ik geraakt, maar dat kwam ook door de combinatie omdat het zo prachtig zong. Toen hij daarna zijn blind audition lied ‘Jar of heart’ weer zong, werd ik niet geraakt en vond ik het ook helemaal niet zo goed. Hij heeft de baard in zijn keel en dat is ook heel duidelijk te horen. Ook gisteravond vond ik hem niet goed, hij zong gewoon niet zuiver. Hij is sinds zijn blind audition duidelijk groter geworden. Zijn stem moet zich opnieuw gaan plaatsen.
    Het was natuurlijk helemaal te verwachten dat hij zou winnen gisteravond.

      /   Reply  / 
  2. BéTé

    Veruit het beste optreden van de hele avond was toch wel van de 12 jarige Stephanie … I’m just a girl. Zij stond terecht in de finale; wat een talent!!

      /   Reply  / 
    1. Bart

      Ik vond Demi verreweg de beste. Zuiver en krachtig. De rest was maar onzuiver. De winnaar helemaal. Maar ze zijn nog jong natuurlijk.

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Waarschijnlijk wordt er bij de live uitgezonden shows geen Autotune gebruikt.

        Bij de vooraf opgenomen programma’s wel.

        Vandaar het verschil in zuiverheid.

          /   Reply  / 
    2. Johan van de Velde

      Beste BéTé…

      Beste Ria, the voice is leuk om naar te kijken… en daar moet je het gewoon bij laten.
      Dat Ajoub gewonnen heeft heeft te maken met populariteit en die is bij hem al ontstaan door zijn blind audition.

      😜

        /   Reply  / 
  3. emberceline

    Ik vind eigenlijk met deze winnaar heel de essentie van het programma weg. Hij was meer de gedoodverfde winnaar en verder vond ik niet zo veel aan Ayoub. Ik vond zijn optredens en zeker in de finale gewoon slecht, niet “the voice kids waardig”. Onzuiver en zoals we dat op z’n Rotterdams zeggen een beetje “kattengejank”. Ik werd niet geraakt en vond het gewoon heel slecht. Stephanie had lekker veel pit, maar Demi heeft de mooiste en krachtigste stem, ook zij zong een klein beetje onzuiver tijdens 1 van haar optredens omdat ze zo’n krachtig en moeilijk liedje zong, maar bij een kleiner liedje vind ik haar stem nog veel mooier klinken. Verreweg was Demi de beste of Nieloefaar. Ik wil die Ayoub verder niet kwetsen, maar ik snap niet dat hij gewonnen heeft.

      /   Reply  / 
    1. ali

      Jij kan het beter dan?

        /   Reply  / 
  4. Ankie

    Niets tegen Ayoub, maar ik vond hem echt niet de beste van alle deelnemers. De samenzang met andere deelnemers ging hem goed af. Maar verder heb ik echt betere en mooiere prestaties gehoord en gezien bij the voice kids.
    Dit beloofd nog wat voor de muziekwereld!

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Wat belooft dit dan voor de muziekwereld? Jij denkt werkelijk dat er iemand van deze deelnemertjes gaat doorbreken, Ankie?

        /   Reply  / 
      1. BéTé

        Vertel nou eens over je eigen trauma Ronald. Probeer het eens… je kunt het vast!!

          /   Reply  / 
  5. Ronald

    Trauma? Ik heb nergens last van, dr. BéTé. Jij wel? Lijkt het wel op, gezien je reacties op mijn posts…
    Probeer het eens. Vertel. Wat zit je precies dwars?

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Haha… jij nergens last van? Maak dat de kat wijs. Heel goed dat je het woord obsessie al kent… ga door Ronald !! Zo kom je wel tot de kern.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Inderdaad.Ik heb nergens last van, je moet nog maar eens een extra cursusje psychologie nemen, want je diagnoses stellen nog helemaal niks voor. Ik heb alleen last van een overkill aan zgn. ‘talenten’shows op TV… verder niks.

          /   Reply  / 
        1. @lbert

          Ik weet niet of je het weet er zit ten knoppen of je afstand bediening, er zijn zenders zat, dus je hoeft geen last te hebben van talentenshows, je kiest er zelf voor om maar te kijken

            /   Reply  / 
  6. Ronald

    Zo je hebt wel een hele grote obsessie voor mijn welzijn, is het niet BéTé? Je gaat het nu al bij meerdere topics vragen.
    Is niet nodig hoor, ik heb nergens last van. t Is eerder de wat jou dwars zit? Mag je wel vertellen hoor, geeft helemaal niet. Is boze meneer Ronald een beetje kritisch op je favoriete programma’s? Ach gossie…

      /   Reply  / 
  7. Dok

    Ayoub ALLEEN ontzettend goed in de Blind-Audition !
    Daarna altijd onzuiver. Twee meisjs waren beter.

      /   Reply  / 
  8. Dok

    Ayoub ALLEEN ontzettend goed bij de Blind-Audition !
    Verdere optredens onzuiver!
    Heel jammer !!!

      /   Reply  / 
  9. isabel

    ik weet nie maar hij blijft heel goed!
    hij raakt me telkens weer wat hij ook zingt en ik vond hem in de finale ook heeeeeel goed dus ik weet niet wat jullie zeiken!

      /   Reply  / 
  10. fenna

    ja isabel het ius echt super mooi en de haters die maar blijven reageren! word ik ecth gek van ga dan wat anders doen als je het niet mooi vind echt om gek van te worden dit! hij is gewoon kanp en superrrr goed jullie zijn gewoon jaloers op hem omdat alle meisjes hem willen echt zielig zijn jullie zoek een leven

      /   Reply  / 
  11. Shahad

    Eerlijk ik vindt demi beter ayoub lijkt 16 jaar terwijl hij denk ik 14 is maar ik vindt demi ber dan ayoub en ik zeg ik vindt niet dat jullie dat ook moeten vinden

      /   Reply  / 
  12. Nick

    Jullie vinden ayoub niks omdat hij een marokkaan is!!

    Hij is zeker de beste anders won ie toch niet!!!

      /   Reply  / 
  13. Mara

    Ayoub is gewoon de allerbeste!!!!!!!!!!!en ik ben verliefd op hem!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>