Vanavond live: finale The Voice Kids 2016 (poll)

Update klik: Esmée wint The Voice Kids, bekijk haar optredens

#TVK • Wordt het Selenay, Bodine, Jaco, Esmée, Alexander of Imani?

Vanavond de finale in het 5e seizoen van The Voice Kids, de populaire junior-editie van de grote Voice. Bodine en Selenay uit Team Borsato, Jaco en Esmée uit Team Ilse, en Alexander en Imani uit Team Ali B strijden om de overwinning.

De kijker bepaalt welk talent er met een studiebeurs van 25 duizend euro en een singlerelease vandoor gaat. Team Borsato bijt het spits af, gevolgd door Team Ali B en Team Ilse. De talenten zullen elk ook een duet zingen met hun coach.

Maan, de winnares van The Voice of Holland 2016, komt ook langs voor een optreden. Dat zal waarschijnlijk ter promotie van haar nieuwe single Ride It zijn.

Wie is favoriet?

Als we naar aantallen views op YouTube kijken dan blijkt dat de meest bekeken video uit dit seizoen van The Voice Kids niet van een finalist is. De blind audition van Isabel met See You Again staat veruit bovenaan met bijna 4 miljoen views.

Van de zes finalisten volgt de blind audition van Selenay met 2,9 miljoen views, vervolgens Imani en Bodine met elk ruim een miljoen, dan Jaco met 683 duizend, Esmée met bijna 600 duizend, en Alexander met 292 duizend views.

Die aantallen zeggen niet zo heel veel. De ene video staat al langer online dan de andere, en er is nog onvoldoende tijd verstreken om dat effect op te heffen. Maar goed, op basis hiervan zou je denken dat Selenay wellicht favoriet is.

Het wordt sowieso spannend vanavond. Wie er ook op de eerste plaats eindigt, het zijn alle zes winnaars omdat ze het tot de 2016-finale geschopt hebben!

Favoriet in finale TVK 2016?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Video: Blind audition Selenay

The Voice Kids: WebsiteTwitterFacebookInstagramYouTube

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Vanavond live: finale The Voice Kids 2016 (poll)

 1. Evaa

  Ik volgde het dit jaar niet meer.
  Ik wacht nog steeds op materiaal van vorige Voice Kids edities…die moeten ook nog n kans krijgen.

    /   Reply  / 
 2. Charlotte Valks

  Eigenlijk gun ik Selenay en Esmee evenveel omdat ze echt allebei mega goed zijn maar als er een kan winnen zal ik toch echt voor Selenay gaan omdat zij echt keigoed is vanwege haar mega mooie stem die ze heeft.

    /   Reply  / 
 3. Leon

  Wat een Toppers alle drie super , maar mijn favoriete waren toch wel Selenay en Imani

    /   Reply  / 
 4. Charlie

  Ik vind dat alle finalisten goed waren

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>