Komt een Kane bij de Dokter

Kane heeft zijn eerste soundtrack te pakken. Dennis en Dinand mogen de titelsong leveren bij de bioscoopfilm Komt een Vrouw bij de Dokter. Het nummer luistert alleen naar de titel Love over Healing, afkomstig van het nieuwe album No Surrender. Regisseur Reinout Oerlemans is groot bewonderaar van de Haagse groep en heeft ze benaderd voor een liedje. Eén en één is in dit geval twee, Love over Healing wordt het muzikale uithangbord van Komt een Vrouw bij de Dokter. De verwachtingen voor de film zijn hooggespannen. Niet alleen zijn er honderdduizenden exemplaren van het boek verkocht, ook speelt topactrice Carice van Houten een rol in de film.

Reinout over Love over Healing: “Deze film is als een baby voor mij en de titelsong is heel erg belangrijk omdat muziek ook zo’n wezenlijk onderdeel is van de manier waarop ik het verhaal van Kluun vertel. Het nummer Love Over Healing is zeer breekbaar en mooi. Maar bovenal raakt het de kern van de film en dat maakt het voor mij essentieel.”

En Dinand zegt: “Een intense song over liefde boven pijn. Vergeven boven helen. De film samengevat in een liedje. En omgekeerd. Zo moet het zijn met een titeltrack. Reinout en ik hadden al vaker plannen om iets samen te doen. Ik ben blij dat we het nu op deze manier hebben kunnen doen.”

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Komt een Kane bij de Dokter

  1. Tjep

    nu al een gevalletje jammer…

      /   Reply  / 
  2. Henk

    En ik vind het mooi. Ik zie het ook aan een prachtig eerbetoon aan Guusje. Dinand gaat door met zijn leven, maar vergeet zijn eerste vrouw niet. Zijn zoon zal hem hier later ook dankbaar voor zijn. Volgens mij is dit liefde!!!!!!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: ‘Kane en Komt een Vrouw bij de Dokter sluiten naadloos aan’ | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>