‘Kane en Komt een Vrouw bij de Dokter sluiten naadloos aan’

Al 100.000 mensen zijn naar de bioscoop gegaan voor Komt een Vrouw bij de Dokter. De film is daarmee (in de eerste dagen) een groter succes dan Zwartboek en Alles Is Liefde, die in de begindagen profiteerden van een tweede gratis kaartje van Albert Heijn. Die films trokken uiteindelijk 1 miljoen bezoekers. Dinand Woesthof van Kane is trots op het eindresultaat. Hij levert met Kane de soundtrack voor Komt een Vrouw bij de Dokter.

Love Over Healing
Het gaat om het nummer Love Over Healing, dat tevens de tweede single van album No Surrender zal zijn. Love Over Healing is in de finale van Komt een Vrouw bij de Dokter te zien.

“Het liedje en de film sluiten naadloos op elkaar aan. Dat is heel mooi om te zien. Als maker is dit het mooiste dat er is”, vertelt Dinand aan RTL Boulevard. Het nummer is donderdagochtend in première gegaan in de radioshow van Giel. “Meteen kwamen er heel heftige reacties binnen. Mensen die stopten langs de weg omdat ze een moment voor zichzelf moesten hebben.”

Guusje
Dinand kent regisseur Reinout Oerlemans via Guusje Nederhorst. Zij is de overleden vrouw van Dinand en ze was de soapvrouw van Reinout in GTST. Dinand heeft dus net als hoofdkarakter Stijn zijn vrouw verloren aan kanker, wat voor velen een extra dimensie geeft aan Love Over Healing. Zeker in combinatie met het zien van de beelden in Komt een Vrouw bij de Dokter.

Beluister Love over Healing:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Kane en Komt een Vrouw bij de Dokter sluiten naadloos aan’

  1. Henk

    PRACHTIG

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>