Ellen ten Damme wint vakprijs Gouden Notenkraker

Ellen ten Damme heeft gisteren de Gouden Notenkraker in haar vitrine kunnen bijzetten. De zangeres/muzikant kreeg de prijs van haar collega’s. De Gouden Notenkraker wordt elk jaar uitgereikt door collega’s aangesloten bij Norma en/of Sena, twee organisaties die zich bezighouden met rechten van acteurs en musici. Blijkbaar maakte Ellen het meeste indruk bij haar vakbroeders met de Cirque Stiletto-voorstelling en de Durf Jij-toer. Ik kan het bijna niet meer met ze eens zijn.

Want wat was de Durf Jij-toer een adembenemend goede show. Diepe buiging voor Ellen ten Damme, die na jaren van investeren, kleine optredens en het zoeken naar de juiste vorm nu excelleert op het podium. NLpop bezocht de show in Paradiso, review met foto’s hier.

Vorig jaar wonnen actrice Carice van Houten en zangeres Ilse de Lange de prijs waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor hun verdiensten op het podium. Ellen ten Damme versloeg dit jaar mede-genomineerden Alain Clark en Stef Bos. De NPS zendt donderdag een televisieregistratie van de uitreiking uit op Nederland 2.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>