Hit of Shit: LEFT – All Or Nothing (video)

Het Eindhovense rocktrio LEFT debuteerde in 2009 met het album The Quest For Fire. Daarna werden ze door 3FM bestempeld als Serious Talent. Nu zijn ze terug, en hoe!

LEFT kiest met deze single voor een meer toegankelijke popaanpak. All Or Nothing is geproduceerd door Martijn Spierenburg (Within Temptation) en gemixt door Gordon Groothedde (o.a. Krezip, Bløf en Nick & Simon). Later dit jaar volgt het album.

LEFT - All Or Nothing

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of Shit: LEFT – All Or Nothing (video)

  1. BoycotIdols

    Ik post het even hier.
    Marcus is het geen idee een rubriek te openen over Nederlandse bands en artiesten die ergens in het buitenland optreden?
    Dus de optredende artiesten op bijv. Rock Werchter in België etc.

      /   Reply  / 
    1. Marcus Lucas Auteur

      We hebben natuurlijk al de rubrieken Buitenland en Festivals. Zo’n bericht kan in beide rubrieken geplaatst worden. Qua festivals kunnen we in Nederland natuurlijk niet heen om Pinkpop, Lowlands en grote mainstream dancefeesten als Dance Valley. Daarnaast de festivals op nationale feestdagen. Een link met Nederlandse popmuziek of popcultuur is volgens mij wel belangrijk. Ook de buitenlandse festivals en de kleinere Nederlandse festivals bespreken wordt denk ik te specialistisch voor NLpop. Maar kan soms best. Zoals bij Marike Jager gisteren, omdat zij slechts één optreden geeft deze hele zomer. Voor een overzicht van alle festivals staan ook links vast op de pagina rechtsonder.

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Rock Werchter is het Belgische equivalent van Lowlands dus zeker waard om te vernoemen.
        Het grootste festival van Europa is al jaren in Hongarije (Sziget), ook daar zijn afgelopen weken Nederlandse namen geprogrammeerd. Zo treden daar op Caro Emerald, Chef Special en Heideroosjes.
        Ik vind het een gemis er niks over te melden.

          /   Reply  / 
  2. Bastian

    Hmm vind dit niet echt goed, ook zeker niet slecht. Het is nogal braaf en mist iets. Ik vind het zeker niet onderscheidend genoeg.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Hit of Shit: LEFT – Notice Me (clipprimeur) | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>