Hit of Shit: LEFT – Notice Me (clipprimeur)

Nieuwe single LEFT is een juweeltje; wordt Notice Me de doorbraak van de band?

Notice Me is de tweede single die de band LEFT maakt met schrijver en toetsenist Martijn Spierenburg (Within Temptation) en producer Gordon Groothedde (BLØF, Moke, Nick & Simon). De tekst is geschreven door Ruud van Deventer en Kevin Owen, de muziek door Justi Schouten, Ruud van Deventer, Martijn Spierenburg en Harald Bruystens.

Eerder dit jaar bracht de band de uptempo single All Or Nothing uit. Op NLpop waren we eensgezind: LEFT heeft hitpotentie. Maar ondanks onze mooie poll-uitslag deed de single helaas weinig in de charts. Met Notice Me brengt LEFT nu een indrukwekkende ballad. Wat mij betreft weer een hele sterke release.

Aan de videoclip voor Notice Me, geregisseerd door Volkskrant-fotograaf Mike Roelofs, is bijna een jaar gewerkt. In plaats van een standaard clip wilde hij van de video een dynamische compositie van levende foto’s maken.

Op vrijdag 26 oktober zal LEFT de nieuwe single presenteren in de 4 Apostelen Kerk tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. De videoclip op een groot scherm worden vertoond, de band verzorgt een akoestische optreden en er zijn ook optredens van Nova & Bertus Borgers en Mathijs Cremers. Aanvang 20:00 uur en, toegang gratis.

Notice Me op iTunes

LEFT - Notice Me

Loading ... Loading ...


Video op YoutubeLEFT op TwitterLEFT op Facebook

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: LEFT – Notice Me (clipprimeur)

  1. Johan van de Velde

    Tja, slecht (“shit”) is het niet maar echt goed (“hit”)? Ook niet.
    Het probleem met dit, Engelstalige, ‘genre’ is dat het moet concurreren met UK en USA produkten en dan legt Notice Me het helaas af.
    Geef het dan ook weinig kans op echt succes.

      /   Reply  / 
  2. Nico

    De eerste 40 sec. van de video oefenden veel druk uit op mijn geduld, gelukkig verscheen daarna een blote schouder van een, naar later bleek, prachtige dame.
    De zanger was ondertussen begonnen en het viel me op dat hij op een vreemde manier zijn vingers zette op een linkshandige gitaar. “Zou hij hier zelf op kunnen spelen?”, vroeg ik me af.
    Pas toen kreeg ik langzaam in de gaten, dat ik eigenlijk naar een steengoed nummer zat te luisteren. Nog even afgeleid door het leuke gezicht van het meisje, besloot ik de video opnieuw te bekijken.
    Ja hoor, ik ben eruit! Voor mij is het een dikke hit.

    Johan hierboven, heeft natuurlijk gelijk wat betreft de concurrentie en de kansen, maar ik wil het nummer vaker horen. (En heus niet alleen om het meisje).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>