Toppers In Concert 2012: help, er is een dresscode! (tips)

Vanaf donderdag vindt drie dagen lang Toppers In Concert 2012 plaats. Omdat we bij NLpop signalen krijgen dat erg veel mensen op zoek zijn naar meer informatie over de kledingvoorschriften, volgen hier een aantal handige tips.

De dresscode is: Glitter Marine White & Blue. Het thema is: The Love Boat.

Je kan natuurlijk gauw naar de webshop van Toppers In Concert gaan. Daar heb je keuze uit T-shirts, kostuums en een variatie aan accessoires. De prijzen zijn heel redelijk. Iets duurder zijn de speciale Toppers-selecties bij carnavalswinkels en andere online shops.

Te laat om online te bestellen of wil je minder uitgeven? NLpop heeft handige tips:

Glitters
Als het om glitters gaat dan geldt bij de Toppers: hoe meer hoe beter. Bij carnavalsshops kan je voor een paar euro glitterspray of glittergel voor in je haar halen. Wil je zeker weten dat het opvalt, neem dan zilverglitter.

Koop je losse glitters bij een hobbyshop voor op kleding, dan moet je die eerst met textiellijm op de stof bevestigen. Uitkloppen zodat de glitters die niet goed vastgelijmd zitten eraf vallen. Daarna haarspray over de gelijmde glitters, dan laten ze minder snel los.

Kleding
Wil je geen kostuum aanschaffen, dan kan je bij winkels als de Hema, H&M, Zeeman of Wibra eenvoudig kledingstukken vinden in de dress code. Zo heeft de H&M deze week diverse artikelen in de aanbieding die duidelijk geïnspireerd zijn op het Toppers thema.

Je kan ook even kijken in een tweedehands winkel of een militaire dumpstore. Met een beetje geluk vind je marinecolberts, petten, witte reddingsvesten of een ander uniek kloffie voor een leuk prijsje. Zoek naar witte en blauwe spullen. Zilver is natuurlijk ook goed.

Accessoires
Met accessoires als een wit hoedje, bandana, baseball cap of een witte of blauwe (glitter)zonnebril in je haar kom je ook al een heel eind. Sjaaltjes, kettingen, armbanden, strijkemblemen, pruiken en boa’s. Zolang het wit, blauw of zilver is past het allemaal.

Witte of blauwe zwembanden zijn ook een idee. Of hang een kekke reddingsboei om je nek. Uiteraard bespoten met glitters. Kortom, zo moeilijk is die dresscode niet. Wees creatief. Als je het simpel houdt kan je voor onder de 10 euro klaar zijn. Veel succes!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Toppers In Concert 2012: help, er is een dresscode! (tips)

  1. @lbert

    mooi dat er word mee gedacht met de Toppers gangers !!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Thema Toppers in Concert 2012: The Loveboat Edition | NLpop

  3. Robin

    Ik ga vrijdag voor het eerst er heen, ben reuze benieuwd! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>