Clipprimeur: Jan Smit – Sla Je Armen Om Me Heen

Hit of Shit? Nieuwe single Jan Smit, videoclip met beelden uit Het Bombardement

Update klik: Jan Smit op 1 in zowel Album Top 100 als Single Top 100

Sla Je Armen Om Me Heen is de nieuwe single van Jan Smit. In tegenstelling tot de albumversie is in de single ook Roos van Erkel te horen. Zij speelt naast Jan Smit in de speelfilm Het Bombardement. Die film gaat over twee maanden in première.

De vraag Hit of Shit is eigenlijk overbodig. Jan scoort met al zijn singles goed. Sla Je Armen Om Me Heen staat nu al stevig verankerd in de top 20 van de iTunes Download Top 100, en dan komen de fysieke verkopen er nog bij. Volgende week moet blijken of dat bij elkaar genoeg zal zijn voor een nummer 1 in de singles-chart.

Sla Je Armen Om Me Heen op iTunes (Single-versie)

Jan Smit & Roos van Erkel - Sla Je Armen Om Me Heen

Loading ... Loading ...

Eerder op NLpop:
Bekijk de trailer van Het Bombardement
Korte album-review van Jan Smit’s Vrienden


Video op Youtube

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Clipprimeur: Jan Smit – Sla Je Armen Om Me Heen

  1. Johan van de Velde

    Ik hoorde dit nummer gisteren op de radio en vond het geen onaardig nummer, maar vond de zangeres er niet bijpassen. Nu lees ik dat zij er later toegevoegd is. Dit komt nogal geforceerd over.
    Ik begrijp dat voor de promotie van de film het een goed idee is om de actrice erbij te betrekken, maar het komt het nummer niet ten goede. Integendeel, wanneer Roos zingt, vooral bij het tussenstuk (‘bridge’) gaat het behoorlijk mis.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Heb je hem weer… zijn hitsuccessen worden gelukkig minder groot.
    Laatste single na 6 weken uit de Single Top 100.
    Dit liedje? Nee, bedankt.

      /   Reply  / 
  3. Marcus Lucas Auteur

    Haha, “heb je hem weer” zegt ie dan. Ik vind dat Jan goed bezig is. Deze single is inmiddels in iTunes naar 7 gestegen trouwens.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Ja mag ik dat niet zeggen? Persoonlijk wordt ik nogal moe van die Volendamterreur, zelfs doorgedrongen in STER reclames… ben niet de enioge kan ik je vertellen.

        /   Reply  / 
      1. Marcus Lucas Auteur

        Ja hoor, tuurlijk mag dat. Ik moest er om lachen. Ze zijn erg populair. Jan Smit, Nick & Simon, en ook 3JS die deze week in de Single Top 100 de hoogste nieuwe binnenkomer zijn met hun duet met Elske DeWall. Volendam is toch altijd groot geweest in de muziekindustrie? Vroeger BZN, enz. Het schijnt dat Volendammers van oorsprong afstammen van Spaanse migranten, of de Volendamse cultuur daar in ieder geval door beïnvloed is. Ik heb dat ooit eens ergens gelezen. Dat muziek daarom meer in de Volendamse cultuur zit dan elders in Nederland. Of dat wetenschappelijk bewezen is weet ik niet.

          /   Reply  / 
        1. inge

          Ik vind de 3J’s allesbehalve populair. Jan Smit en Nick en Simon daarin tegen wel, ik ken van hun veel meer nummers noemen die de top 40 hebben gehaald en lang zijn blijven plakken (!!)

          Sinds de schijnheilige uitspraak van Jaap Kwakman op twitter over wat talentenjachten wel niet voor personen heb opgeleverd en wel die zondag nog met Lisa Lois optreden in het Gelderdome en wetend dat Eva Simons bekender is dan heel Volendam bij elkaar… Ik vind hun muziek vooral slaapverwekkend! En dat is mijn mening.

            /   Reply  / 
  4. Amanaemonesia

    “De vraag Hit of Shit is eigenlijk overbodig.”

    Ik wil niet mierenneukerig overkomen, maar de Hit of Shit-rubriek is er toch in de eerste plaats bedoeld om de bezoekers van het NLpop-blog te laten oordelen of ze een nummer wel of niet hitwaardig vinden? Het zou beste kunnen dat het merendeel van de stemmers een liedje van Jan Smit ‘shit’ vinden, dan is de vraag wel degelijk relevant.

      /   Reply  / 
  5. Nico

    “De vraag Hit of Shit is eigenlijk overbodig. Jan scoort met al zijn singles goed”.
    Bij het kiezen tussen Hit of Shit moet het geen voorspelling zijn of zo’n nummer al of niet in de hitlijsten komt. Dan zou ik bij veel nummers voor “hit” moeten stemmen, terwijl ik vind dat het kudt is.
    Liever zie ik de persoonlijke smaak van de stemmers. Stem dus “hit” omdat het nummer aanspreekt en “shit” als het een flutnummer is, terwijl je al weet dat het toch in de lijsten zal dverschijnen

      /   Reply  / 
    1. Nico

      Oh sorry, ik zie nu pas, dat het het hierboven zo is gezegd. Had ik nog niet gelezen.

        /   Reply  / 
  6. Amanaemonesia

    Precies. Hoe zie jij dat precies Marcus?

      /   Reply  / 
  7. Marcus Lucas Auteur

    Jullie hebben gelijk. Ik zal dat niet meer zo opschrijven. Ik bedoelde dat in de zin van: dénk je dat het een hit wordt, qua voorspelling. Dat kan ik volgende keer beter anders verwoorden.

      /   Reply  / 
  8. Kamper

    Aardig nummer. Aardige clip. Maar 16.000 kliks op youtube in de eerste drie dagen overtuigen bepaald niet.

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Jubileumconcert Jan Smit in Ahoy doorslaand succes | NLpop

  10. Miranda

    Een heerlijk nummer! Maar ik vind de zangeres, Roos, absoluut GEEN goede toevoeging op het nummer.
    ‘Sla je armen om me heen’ staat ook als track op zijn cd, en deze versie is stukken beter.

    Toch een HIT! Mensen moeten niet zo zeuren over de volendammers, als je het niets vindt, waarom dan je tijd verspillen aan reacties.

      /   Reply  / 
  11. Pingback: Jan Smit op 1 in zowel Album Top 100 als Single Top 100 | NLpop

  12. Danny

    Zeer mooi aangrijpend nummer, en ik vind juist wel dat Roos een toegevoegde waarde geeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>