Hit of Shit: Xander de Buisonjé – Christmas

Xander opnieuw Engelstalig • Supercatchy kerstnummer voor Serious Request

Xander de Buisonjé gaat opnieuw Engelstalig met zijn nieuwste single. Deze keer een kerstliedje waarvan de opbrengst ten goede komt aan Serious Request. Mooi initiatief.

Xander was gevraagd om kerstmuziek te maken voor een tv-commercial. Die song werd zo goed ontvangen dat ze hebben besloten ‘m uit te brengen. ‘Deze kerst zal Xander jullie volledig in de kerstsfeer brengen!’ aldus de promotietekst. En dat lukt helemaal.

Het is een vrolijk nummer waarbij je meteen denkt: kerstmis! Dus goed gemaakt voor een kerstsingle. Alleen is kerstsfeer bij mij altijd meer een soort kerstpaniek. Daar kan Xander niets aan doen, maar ik raak meteen gestrest; nog zoveel te doen!

Vrienden en familie, dat wordt uiteraard samen eten, gezelligheid en weelde. Maar wat, waar en wanneer? Ik moet druk mensen bellen en mailen! Doen we nog iets met NLpop? Een actie of uitverkiezing? Uitzoeken of er nog meer kerstsingles uitkomen. Goed plan. Alvast checken welke muziekspecials er in de vakantie op tv komen? Gedoe!

Dat alles komt bij op dit moment dus los bij het horen van kerstliedjes. Op z’n zachtst gezegd geen vrolijk feestgevoel, maar met recht kerstpaniek te noemen. Ondertussen heb ik dit nummer van Xander wel al vijf keer achter elkaar geluisterd… Hm, ik heb blijkbaar toch meer zin in kerst dan mijn huidige stress doet vermoeden.

Christmas op iTunes

Xander de Buisonjé - Christmas

Loading ... Loading ...


Video op Youtube

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Xander de Buisonjé – Christmas

  1. Henk

    Ik heb voor Hit gekozen, zeker ook omdat ik Xander een bijzonder getalenteerde arties vindt met een geheel eigen stemgeluid. Ik vind overigens dit liedje wel iets weghebben van ‘Hey Soulsister’ van Train.

      /   Reply  / 
  2. Marcus Lucas Auteur

    Update: officiële videoclip toegevoegd.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: #TVOH Leona Philippo op 1 in Single Top 100 | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>