Sharon Doorson gaat het in Amerika proberen

Gouden award voor Fail In Love • Sharon naar de VS via label Armin van Buuren

Sharon Doorson heeft in RTL Boulevard een gouden award in ontvangst genomen voor haar hitsingle Fail In Love. Ook had de zangeres nieuws: ze gaat naar Amerika. Op 6 mei wordt haar single High On Your Love uitgebracht bij Armada North America Records, het label waarop ook Armin van Buuren zijn werk in Noord-Amerika uitbrengt.

Met Fail In Love scoorde Sharon onder meer in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Australië, Rusland, Polen en Oekraïne. Nu volgt de stap naar de Verenigde Staten. Het is ook de bedoeling dat de zangeres ook naar de VS reist voor optredens.

Net als Eva Simons maakte Sharon eerder deel uit van het meidenbandje Raffish. Later stond ze samen met Iris Kroes in de halve finale van The Voice of Holland. Nu lijkt Sharon dus eenzelfde pad als Eva te volgen, richting The States. Of het haar gaat lukken blijft afwachten. Het is een moeilijke markt om in door te breken, maar we hopen het voor haar!

‘Het is nu de juiste tijd voor mij, nu ben ik er klaar voor’, aldus een enthousiaste Sharon. ‘School is klaar, ik heb ervaring mogen op doen, het is nu Sharon-tijd.’

facebook share facebook share

33 Reacties // Reageer

33 thoughts on “Sharon Doorson gaat het in Amerika proberen

  1. Bart

    Super nieuws voor Sharon! Ik hoop voor haar dat het gaat lukken. Ze ziet er in ieder geval uit als een echte popster. En high on your love is een erg lekker nummer.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Ja ach, dat heb ik er meer horen zeggen, dat is ook niks geworden…

      /   Reply  / 
    1. Bart

      Leuk dat je haar dit avontuur in ieder geval gunt.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Is dat zo? Zeker in het kielzog van o.a. Waylon en Ben Saunders. Ook zo geslaagd in de VS. Degenen die geslaagd zijn daar roepen niet, die gaan gewoon. Eerst maar ieyts standvastigs in eigen land opbouwen he…

          /   Reply  / 
        1. PigBag

          Dat met Ben was vooral John de Mol met z’n grote waffel. Die wou alleen maar Ben in Amerika door laten breken om z’n The Voice-format beter te kunnen verkopen.
          Gelukkig heeft Sharon daar geen last van. Die zit bij ‘n goeie platen-maatschappij en scoort zo te zien al heel behoorlijk in ‘t buitenland. Als ze de kans krijgt om in Amerika ‘n single uit te brengen dan zou ik zeggen: waarom niet? Of ‘t een succes wordt is natuurlijk afwachten.

            /   Reply  / 
          1. Ronald

            Ik denk dat het ook in dit geval bij proberen blijft, PigBag…

              /  
          2. Bart

            inderdaad, ze heeft al in verschillende hitlijsten gestaan in het buitenland.

              /  
          3. Ronald

            Welke hitlijsten o.a. dan, Bart? Als dat zo is, kan je het vast laten zien…

              /  
          4. Bart

            Check wikipedea maar even zou ik zeggen. Het is geen kneiter geworden. Maar heeft zeker wat gedaan in het buitenland. ( hitlijsten – i-tunes lijsten en dancecharts )Wat een heerlijk discussie weer!

              /  
          5. Ronald

            Een weekje in de officiele hitlijst van Zwitserland (#75) en wat noteringen in Ituneslijsten…

              /  
          6. Bart

            Gefeliciteerd je hebt de pagina over Sharon kunnen vinden. In de dancelijsten heeft ze ook gescoort. Maar lees mijn 1e reactie eens op deze blog. Ik hoef niks te bewijzen hoor. Ik vind het gewoon leuk voor haar. En hoop dat het gaat lukken. Zou jij ook moeten doen. Trots zijn als een nederlandse artieste het gaat proberen in Amerika.

              /  
          7. Ronald

            Dancelijsten en Ituneslijsten zijn geen officiele hitlijsten zoals hier de Top 40. Maar ach, zo lijkt het nog wat, nietwaar Bart?

              /  
          8. Yoshi

            Bart jij bent anders degene die op Ronald in gaat, die houdt gewoon niet van zulke muziek of wel… Smaken verschillen, misschien kan je daar gewoon mee dealen. Net als jij die het wel goed vind. Dan hoef je niet alle weetjes van wikipedia te halen, want Marcus Lucas benoemd netjes dat ze het ook in andere landen haar liedjes uitbrengt.

            Ik wens haar ook alle succes, maar makkelijk zal het niet worden en zal ook gerust toejuichen mocht het plaatje goed in de charts zitten.

              /  
          9. Bart

            @at jij wil Ronald ha,ha. Maar heb je mijn 1e reactie op deze blog al gelezen. Nogmaals, ik hoef niks te bewijzen hoor. Ik ben wel trots als iemand het gaat proberen in het buitenland.

              /  
        2. Bart

          QYoshi. Klopt! Dat hij niet van deze muziek houdt, daar kan ik 100% mee dealen. Dat weet Ronald ook wel. Ik vind het gewoon jammer dat hij niet wat trotser kan zijn. Dat wil ik zo graag een keer van hem horen. That’s all! Ik respecteer ieder zijn smaak.

            /   Reply  / 
          1. Isaac

            we kunnen slechts een ding concluderen. Go Sharon. Ronald is zoooo jaloers haha!

              /  
          2. Ronald

            Haha. Tuurlijk Isaac. Een ding kan je goed. Drogredenenen gebruiken.
            Moet je eens mee stoppen.

              /  
          3. Isaac

            Een ding kan jij goed: in de herhaling vallen over talentenjachten. Moet je eens mee stoppen!

              /  
  3. Bart

    Zo zo een sneer naar Waylon. Da’a nieuw. Tuurlijk is het maar de vraag of het gaat lukken. Maar qua muziekstijl maakt ze wel een kansje. Wat hebben Waylon en Ben dan uitgebracht in Amerika?

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Geen sneer, gewoon realitisch.
      Ze hebben daar niks uitgebracht, ook alleen maar een Amerikaanse droom. Net als Sharon, waarom zou zij het wel maken. Zangeresjes als haar heb je er in VS plenty.

        /   Reply  / 
  4. Bart

    Nee, maar Sharon gaat wel daadwerkelijk een single uitbrengen. Dat is dan wel het verschil. Maar het kan inderdaad ook zo maar kunnen, dat het compleet gaat floppen. Misschien met de juiste promotie. We wachten het af. Het is alleen al wel prachtig dat ze het mag proberen.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Ben Saunders zei ook dat hij daar materiaal ging uitbrengen…

        /   Reply  / 
      1. Bart

        ha,ha. Nou volgens mij is dit al in een verder stadium dan dat van Ben. We wachten het allemaal af.

          /   Reply  / 
        1. Ronald

          Jaja als je dat geloofd, hou ik je niet tegen. Zijn er ook bewijzen van. Iedereen kan zeggen dat ie een singletje heeft uitgebracht in VS…

            /   Reply  / 
          1. Bart

            ha,ha ok Ronald. We zullen zien wat het gaat worden.

              /  
          2. Yoshi

            Golden Earing is volgens mij de enige die meer dat één hit heeft gescoord, hierna volgend met Afrojack, Armin van Buuren, Tiësto en André Rieu

              /  
          3. Ronald

            En Schoking Blue in de jaren 70 scoorde een wereldhit met Venus. OOk Within Temptation heeft her en der in het buitenland meerdere hits gescoord. Tegenwoordig Nicky Romero en Bingo Players die scoren over de grenzen. En dan wel in officiele hitlijsten.

              /  
          4. Yoshi

            Het is inderdaad gewoon heel moeilijk. Zo waren de Spice Girls mateloos populair in de jaren 90 maar sloeg het gewoon niet aan qua succes in Amerika en dat geld ook voor bijvoorbeeld Robbie Williams. Cheryl Cole is ook een voorbeeld, in Engeland is ze niet weg te denken uit de hitlijsten, ze heeft een hit gehad buiten Engeland maar ook in Amerika slaat het niet aan. In de tijd van Gordon Earing en Shocking Blue inderdaad was het wat makkelijker, de concurentie was niet al te groot en ook was er nog geen brede media waardoor veel materiaal nieuw was

              /  
    2. R. Versteegen

      @yoshi, Spice Girls geen succes in Amerika? Debuutalbum op #1 en 7.400.000 van verkocht daar.. 2e album #3 en 4.100.000 verkocht. 4 top tien hits waarvan 1 x #1 in de officiele charts (platina en gouden single), en nog enkele top 20 hits? Dus geen succes in Amerika?

        /   Reply  / 
  5. bingocharts

    Heel veel succes, Sharon! Ontzettend leuk nieuws!

      /   Reply  / 
  6. Yoshi

    Veel geluk en succes, het zal niet makkelijk zijn. Maar leuk dat ze het gaat proberen

      /   Reply  / 
  7. Peterke!

    Ik gun het Sharon van harte. Haar muziek heeft potentie om internationaal groot te zijn. Ik dacht dat “Fail In Love” haar beste nummer zou zijn en blijven, maar persoonlijk vind ik “High On Your Love” nog veel beter. Daarnaast heeft Perrez Hilton op zijn site iets geschreven over haar muziek. Dan ga je wel alvast de goede richting op.

      /   Reply  / 
  8. Pingback: Nederlandse popsuccessen in de Verenigde Staten | NLpop

  9. Pingback: Sharon Doorson en Lisa Lois willen wel naar Songfestival | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>