Hit of Shit: Leonie Meijer – Geen Woorden Voor Jou (video)

Zomerse single Leonie Meijer: ‘Je bent m’n stem, m’n gitaar, mijn gevoelige snaar’

De nieuwe single van Leonie Meijer is uit. Geen Woorden Voor Jou is volgens mij een perfecte Nederlandstalige zomerhit. Ik schreef er al over in de recensie van Luister Maar.

Maar het nummer is gek genoeg nog niet opgedoken in de iTunes Top 100. Of eigenlijk is dat niet zo heel gek, want veel van Leonie’s fans hebben pas het album aangeschaft waar Geen Woorden Voor Jou al op staat. Er komt ook geen officiële videoclip bij deze single.

Toch blijf ik Geen Woorden Voor Jou een potentiële zomerhit vinden. Mits ie voldoende airplay krijgt. Dit liedje kan zich met gemak meten aan andere Nederpop releases die momenteel hoog scoren in de charts. Heel catchy geproduceerd, goeie tekst. Lekker!

Download Geen Woorden Voor Jou

Leonie Meijer - Geen Woorden Voor Jou

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Leonie Meijer – Geen Woorden Voor Jou (video)

  1. Johan van de Velde

    Liedje is niet echt slecht, maar ook niks bijzonders.
    Erg gewoontjes geproduceerd en het mist een opvallend arrangement.
    Klinkt meer als een registratie van een groepje muzikanten, dan een goed verzorgd product.

      /   Reply  / 
  2. Peterke!

    Opzich vind ik het hele album zeer sterk. Vind het jammer dat die toch niet zo lekker gaat. Ik hoop dat “Je Stem Alleen” nog uitgebracht wordt met Ruth Jacott. Heb niks met haar sinds Beste Zangers Van Nederland, maar het is een geweldig nummer.

      /   Reply  / 
  3. Kamper

    Inderdaad een beetje ouderwets arrangement. Prima melodietje verder. Maar wat een armoede dat hier niet even een clip bij hangt. De productie (Daniel Gibson) is gewoon hetgeen Leoenie’s plaat kapot heeft gemaakt. Daar had echt veel meer ingezeten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>