Mr Probz’ Waves terug op 1 na Voice-duet met Mitchell

Wie heeft er eigenlijk écht recht op de titel ‘The Voice’ van 2013?

Niet alleen Julia van der Toorn mag zich winnaar noemen na de grote finale in het vierde seizoen van de The Voice of Holland, ook de andere finalisten en de gastartiesten doen het erg lekker in de Nederlandse iTunes Top 100.

Winnares Julia en runner-up Mitchell staan met zowel hun auditienummers als hun finalistensingles momenteel in de top 10. Jill Helena, die vrijdagavond als eerste afviel, staat daar ook met haar single. Cheyenne Toney, die in de halve finale door Julia werd uitgeschakeld, staat nog altijd op een mooie 22ste plek.

Waves terug op 1

Terug bovenaan de lijst staat Mr. Probz met Waves. Briljant! In de finale zong Mitchell Brunings het nummer samen met Probz als duet. Al tijdens de uitzending bleek (uit zoektermen op internet) dat veel mensen Waves blijkbaar nog niet kenden. Zij waren druk op zoek om het liedje te downloaden.

Prachtig dat Probz opnieuw de toppositie pakt! Want laten we eerlijk zijn, als we een officieuze Voice-titel van 2013 te vergeven zouden hebben, dan gaat die naar hem en naar Maaike Ouboter. Zij scoorden dit jaar niet alleen twee van de grootste Nederlandse hits, maar gaven ons ook twee nieuwe klassiekers.

Terugkijken: Mr. Probz & Mitchell Brunings met Waves:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>