Hit of Shit: Mr. Probz – Waves (video)

Na drie features, nu eerste solonotering Mr Probz in Single Top 100

Mr. Probz, echte naam Dennis Princewell Stehr, timmert al aardig wat jaren aan de weg in de Nederlandse hiphopscene, en sinds deze week heeft hij zijn eerste solonotering in de Single Top 100 te pakken. Zijn nieuwe single Waves komt binnen op plek 59.

Onlangs was hij nog te horen in Sukkel voor de Liefde van The Opposites. Waves nu, is Engelstalig. Als je de track hoort zou het zo een Amerikaanse of Britse release kunnen zijn. Geen zwaar Nederlands accent dus, echt een goed geluid.

Ik vind het persoonlijk een schitterend nummer, vooral door Probz’ vocale kwaliteiten. Mooie, diepe stem. Geen echte hiphopplaat, meer een melancholische popballade.

Download Waves op iTunes

Mr. Probz - Waves

Loading ... Loading ...

Foto: facebook.com/MrProbz – Volg ook: @MrProbz

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hit of Shit: Mr. Probz – Waves (video)

  1. Kamper

    Zijn grootste hit ooit was ”Meisje” met Kleine Viezerik (6 miljoen kliks). De man heeft dan ook een machtige stem. Een van de beste refreinzangers van NL. Deze plaat scoort ook aardig: 72.000 views in een week. Maar om het te relativeren, De groep waarmee Probz zijn vorige hit scoorde, De Opposites scoren echter betr. Hun gisteravond uitgebrachte plaat deed alweer een kleine 80.000 views in 14 uur tijd:
    http://www.youtube.com/watch?v=qTkRehr3iGI

      /   Reply  / 
    1. Marcus Lucas Auteur

      Idd, ik had er al een bookmark op staan, maar gek genoeg staat ie nog niet in de iTunes Top 100, dus qua downloaden blijft ie nog achter.

        /   Reply  / 
    2. Marcus Lucas Auteur

      Oh, wacht.. ik zag dat ie al op 11 stond. Misschien niet goed gekeken.

        /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    “This video is currently unavailable”

      /   Reply  / 
  3. sandy

    Ik lees net pas dat Mr Probz uit Nederland afkomstig is. Had ik nooit gedacht. Ik dacht, wat doet dit nummer hier op NLpop, ha.
    Sandy

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>