Hit of Shit: Within Temptation – Dangerous (video)

Komend WT-album bevat als bonustracks enkele verrassende covers

Voor het eerst in drie jaar komt Within Temptation weer met een studioalbum. Dat feit op zichzelf zorgt al voor de nodige internationale buzz. Dit weekend is de single Dangerous officieel gelanceerd als tweede voorloper op die plaat.

De eerste single, Paradise, deed niet bijzonder veel in de hitlijsten. Stond bij ons slechts een week in de Single Top 100 op de 80ste plaats. De samenwerking met Tarja was wel lekker verfrissend en werd door de fans zeer gewaardeerd.

Dangerous nu, bevat opnieuw een feature. Deze keer werkt Within Temptation samen met Howard Jones, voormalig leadzanger van de Amerikaanse metalband Killswitch Engage. Ook deze track wordt goed ontvangen, staat in een handjevol landen in iTunes, en krijgt overwegend positieve reacties in sociale media.

Het album getiteld Hydra komt op 31 januari uit en bevat tien songs, waaronder collaboraties met rapper Xzibit en rocker Dave Pirner (Soul Asylum). Ook krijgen we als bonus covers van Summertime Sadness (Lana Del Rey), Let Her Go (Passenger), Radioactive (Imagine Dragons) en Dirty Dancer (Enrique Iglesias).

Dangerous op iTunes (tevens pre-order album)

Within Temptation ft Howard Jones - Dangerous

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Within Temptation – Dangerous (video)

  1. MASH

    Heerlijk nummer weer! En Sharon wordt met de dag mooier! <3 Alleen de clip is een beetje jammer, had veel beter gekund.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Goede samenwerking. De stemmen van Sharon en Howard kleuren goed. Goede track, maar ben beter van WT gewend. KE is wel minder geworden zonder Howard als zanger.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>