De Vrienden van Amstel Live 2014 groter dan ooit

Update klik: Vrienden van Amstel boeren goed, extra shows gepland

Honderdste Vrienden-concert sinds de start van het evenement in 1999

Vanaf vandaag staat de Rotterdamse Ahoy weer in het teken van het muziekspektakel de Vrienden van Amstel Live. De acht avonden zijn uitverkocht.

Voor het eerst komen meer dan 100 duizend bezoekers naar het grootse evenement en er doet deze editie een recordaantal van meer dan 20 artiesten mee. Dat zijn cijfers die we bij veel zomerfestivals niet eens tegenkomen. Vanavond is het ook nog eens het honderdste concert sinds de start in 1999.

Het publiek kan genieten van Nederlandse topacts zoals onder meer Guus Meeuwis, Racoon, Nick & Simon, Gers Pardoel, Handsome Poets, Golden Earring, Xander de Buisonjé, Nielson, Miss Montreal en The Opposites.

Alle avonden zijn dus uitverkocht, maar De Telegraaf heeft op het laatste moment nog een actie waarbij je kaarten kan winnen, evenals de supermarkten Jumbo en C1000. Ook schijnen er nog enkele vip-arrangementen te zijn.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Vrienden van Amstel Live 2014 groter dan ooit

  1. Sven

    En binnenkort op RTL4

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>