Hit of Shit: Sandra van Nieuwland – Get Better (video)

#TheHit • Song van Heleen Roosdorp klaar om hitlijsten te bestormen

Zondagavond werd de derde aflevering van The Hit uitgezonden. Een show waarin songwriters liedjes aan artiesten pitchen, in de hoop een hit te scoren. Deze keer was het de beurt aan Sandra van Nieuwland en Chuckie.

Sandra koos voor Get Better van Heleen Roosdorp. Samen met haar vaste producer Tjeerd Bomhof maakte ze er een bijzonder sterke popsong van. Het liedje past goed in de stijl van Sandra’s album Banging on the Doors of Love.

Get Better op iTunes en Spotify

Sandra van Nieuwland - Get Better

Loading ... Loading ...

Andere releases uit The Hit: Chuckie ft Dewi – Where Do We GoWaylon – Grasping SongDesray – My HeartSidney Samson & Eva Simons – Celebrate The RainBen Saunders – Focus On Love

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hit of Shit: Sandra van Nieuwland – Get Better (video)

  1. Johan van de Velde

    Door de stem van Sandra en de productie van Bomhof lijkt het nog wat, maar het liedje is niet veel soeps.

      /   Reply  / 
  2. redouan

    Het manier hoe Sandra zingt is echt op internationale niveau ik verwacht zeker een grote hit die weken op nummer 1 komt te staan.

      /   Reply  / 
  3. Peterke!

    Ik moet echt zeggen dat dit een geweldig goed nummer is! Ik kijk het programma niet, maar ben wel benieuwd naar de nummers. Ik moet zeggen dat dit naar mijn mening tot nu toe het beste nummer is. Het klinkt voor mijn gevoel ook best internationaal. Ik denk dat niemand anders dit nummer had moeten zingen dan Sandra. Het past perfect bij haar! Een echte hit!

      /   Reply  / 
  4. Kai

    Wauw Sandra! Ik vind hm geweldig, echt een hit! Ook een duimpje omhoog voor Tjeerd Bomhof! Die twee zijn samen heel goed bezig.

      /   Reply  / 
  5. Rianne

    Hoe vaker ik het nummer beluister, des te mooier ik het vind. Super!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>