Hit of Shit: Jacqueline Govaert – Make More Sound

#SR14 themanummer zou ook in finale van Songfestival niet misstaan

Vorige maand bleek dat Jacqueline Govaert door de Avrotros benaderd was voor het Eurovisie Songfestival 2015. Zij haakte in een vroeg stadium af, maar haar nieuwe Serious Request-single bewijst dat zij absoluut finalewaardig is!

Make More Sound is een liedje dat niet zou misstaan op het festival, maar ook als officieel Serious Request-themanummer werkt ie uitstekend. Het lied heeft een prachtige, inhoudelijke boodschap zonder dat het vreselijk cheesy wordt.

Sinds 2008 heeft Serious Request elk jaar een officieel themanummer. Daarnaast ontstaat tijdens de marathonactie ook een Serious Request-anthem dat niet van tevoren gekozen wordt. Het anthem is een nummer dat veel wordt aangevraagd, en favoriet is bij de dj’s in – en het publiek bij – het Glazen Huis.

Eerdere themanummers

2008: Novastar – Waiting So Long
2009: Rigby – One Song
2010: BLØF – Wijd Open
2011: Ilse DeLange – DoLuv2LuvU
2012: Laura Jansen & Tom Chaplin – Same Heart
2013: Racoon – Shoes of Lightning

Eerdere Serious Request-anthems waren de hits Galvanize, Multiply, Chelsea Dagger, Let’s Dance To Joy Division, Verliefdheid, It Gets Better, Hello, Ode To The Bouncer, Scream & Shout, Tsunami en Eat Sleep Rave Repeat.

Make More Sound op iTunes en Spotify

Jacqueline Govaert - Make More Sound

Loading ... Loading ...

Videoclip: Make More Sound

Foto: 3FM/Bart vd Putten

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of Shit: Jacqueline Govaert – Make More Sound

  1. Johan van de Velde

    Het mag dan een inhoudelijke boodschap hebben, maar die wordt jammergenoeg in vrij slecht Engels en met een zwaar accent gebracht.

    Wellicht dat een Nederlands zingende Govaert sterker zou overkomen.

      /   Reply  / 
  2. 020Nick

    Heeft ze dat nog steeds?? Dat accent? In de begindagen van Krezip irriteerde me dat ook al mateloos. Heb 3 jaar lang gedacht dat ze “Vont kraai” zong in plaats van “Won’t cry”

    De latere jaren vond ik het wel meevallen, maar dit nummer heb ik nog niet gehoord. (zit op computer zonder geluidskaart lol)

      /   Reply  / 
  3. bastian

    Vanwege haar accent vind ik het ook echt niks, blij dat zij niet naar het esf gaat, bye.

      /   Reply  / 
  4. Mariette

    Waarom laat ze zich niet eerst even de Engelse uitspraak voordoen voor ze de boel opneemt, niet om aan te horen! Uh drop in duh osjan. Right… a drop in the ocean, neem ik aan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>