Ilse deLange levert themesong Serious Request 2011

De publiciteitsmachine voor Serious Request begint op stoom te komen. Vorige week maakte 3fm bekend welke deejays dit jaar hun intrek nemen in het Glazen Huis. Vanmorgen mocht Giel Beelen bekendmaken dat Ilse deLange de officiële themesong van het radio-evenement levert. Het gaat om haar nieuwe single Doluv2luvu. Vorig jaar was die eer nog weggelegd voor Bløf, het jaar daarvoor Rigby.

Doluv2luvu is de eerste single van een nieuw album van Ilse, dat volgend jaar nog voor haar Gelredome-concert moet verschijnen.

Op het vorige album ging Ilse terug naar haar countryroots, voor deze nieuwe zoekt ze het in een compleet andere hoek. De nieuwe single is nog maar een voorproefje. Producer Wilder daagde haar uit om flink te experimenteren. Het experiment gaat lekker, ongeveer drie kwart van het album is al klaar vertelt Ilse aan Giel.

Beluister Doluv2luvu:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ilse deLange levert themesong Serious Request 2011

  1. Pup

    Verschrikkelijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>