Preview duet Anouk & Douwe Bob ‘Hold Me’

Update klik: Hit of Shit: Anouk & Douwe Bob – Hold Me

Gitaarballad bij Giel op 3FM in première, vrijdag officiële release

Vorige maand kondigde Anouk al aan dat zij een duet met Douwe Bob heeft opgenomen. Aanstaande vrijdag komt die single, getiteld ‘Hold Me’, uit.

Tijdens een showcase van Anouk in Toomler gisteravond stapte Douwe Bob het podium op om het nummer samen met haar te zingen. Dat was de eerste keer dat ‘Hold Me’ live voor publiek werd gespeeld. Vanochtend was Giel Beelen er als de kippen bij om de twee in zijn show te interviewen en de track te draaien.

Het blijkt uitstekend te klikken tussen Anouk en de voormalige winnaar van De Beste Singer-Songwriter van NL. Douwe Bob zal namelijk ook het voorprogramma verzorgen van Anouks uitverkochte concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome op 26 en 28 februari en in het Sportpaleis in Antwerpen op 7 maart.

Douwe Bob was blij verrast door het belletje van de zangeres. ‘Het is toch geweldig dat Anouk me belde met de vraag of ik een duet met haar wilde zingen. Het is een heel charmant nummer geworden. Ben er fucking trots op.’

Inmiddels is Paradise And Back Again, het meest recente album van Anouk bekroond met de platina status. Voor Douwe Bob is dit duet het eerste geluid van zijn nieuwe album getiteld Can’t Slow Down dat op 27 maart uitkomt.

Een radio-rip van Hold Me staat hier op Youtube maar het zou kunnen dat die video offline wordt gehaald. Aanstaande vrijdag komt de single dus officieel uit!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Preview duet Anouk & Douwe Bob ‘Hold Me’

  1. ArjanH

    Helemaal te gek! Dit had dit jaar naar het Songfestival gemoeten!!

      /   Reply  / 
  2. sandy

    Anouk =nieuwe coach TVOH. Ik Had wel verwacht om dat hier ook al te lezen. Ik word er in ieder geval blij van.

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      Ja ik las het op FB, super tof!!!!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>